Forgalommal szemben ment az M7-esen, baleset lett a vége – videó

Forgalommal szemben ment az M7-esen, baleset lett a vége – videó

Az őt kikerülni próbáló sofőr szenvedett balesetet.

Forgalommal szemben haladt egy autó az M7-esen szerda délután, aminek következtében egy másik, szabályosan közlekedő jármű balesetet szenvedett, amikor megpróbálta kikerülni – közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. a Facebookon.

A közzétett videó szerint a helyes irányban közlekedő sofőr ugyan el tudta kerülni a frontális ütközést azzal, hogy félrerántotta a kormányt, ám a hirtelen mozdulat miatt elvesztette az irányítást az autó felett.

A kocsi a szalagkorlátnak ütközött, többször megperdült és a felüljáró hídpillérének is neki ütközött. A felborult autóban négyen utaztak, hárman könnyebben megsérültek.

A cég közlése szerint a szabálytalanul haladó autót egy külföldi sofőr vezette.

/* (c)AdOcean 2003-2018, portfolio_hu.Infostart_2018.mobile_site.cikkek.banner_cikkozi_extra */ ado.slave('adoceanindexhuokdtbqijve', {myMaster: 'dBfmGy0C0lT8mfY5Mfg2WBNH8U_KL2dR9EYdt6o1mXz.47', onServerEmission: function(){document.getElementById("y-adoceanindexhuokdtbqijve").classList.add("uysdfa6ds");}, onServerEmissionEmpty: function(){} });

Az esetről a rendőrség honlapján azt közölték, hogy az M7-es autópálya 70-es kilométerénél, Szabadbattyán közelében, a Budapest felé vezető oldalon egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött.

A balesetet okozó, forgalommal szemben haladó sofőr továbbhajtott, őt később a rendőrök elfogták.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »