Forgalomkorlátozás ma délután Dunaszerdahelyen, a Slovan szurkolói a városban!

Forgalomkorlátozás ma délután Dunaszerdahelyen, a Slovan szurkolói a városban!

A szerdán 16 óra 30 perckor sorra kerülő labdarúgó-mérkőzés kapcsán több intézkedéssel is készül Dunaszerdahelyen a rendőrség a közrend biztosítása érdekében.

A labdarúgó Szlovák Kupa negyeddöntőjéről van szó, amelyben a Somorja és a Slovan Bratislava csapata mérkőzik meg egymással, mert a találkozót kockázatosnak minősítette a rendezvény szervezője.

Hírdetés

„A biztonsági intézkedések parancsnoka úgy döntött, hogy a közrend biztosítása érdekében növeli a rendőrök számát. A mérkőzést mindkét klub szurkolóinak részvételével játsszák” – közölte a rendőrség. Megnövekedett számú rendőr lesz jelen a város utcáiban stadion környékén. A biztonsági intézkedések megszüntetéséről a rendőrség a helyzet alakulása alapján dönt. „A szurkolók érkezésével és parkolásával kapcsolatban szükség szerint zárva lesz a Sport utca. Kérjük mindkét csapat szurkolóit, hogy ne csak a városban, hanem a futballmérkőzés ideje alatt is tartózkodjanak a sportszerűtlen magatartástól, és tartsák tiszteletben a szervezők és a rendőrség utasításait” – tájékoztatott a rendőrség. A kockázatos mérkőzés miatt megduplázzák a rendbontók büntetését. A bírság maximális összege 1000 euróig terjedhet blokkos eljárásban.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »