Fordulat jöhet a Babos Tímea-botrányban

Fordulat jöhet a Babos Tímea-botrányban

Alig egy hónap telt el azóta, hogy Babos Tímea megvédte világbajnoki címét párosban, a legjobb magyar női teniszező már meg is kezdte az alapozást a jövő évre, és a Nemzeti Sport értesülései szerint az első negyedéves versenynaptárában nem szerepel sem a Fed-kupa, sem a budapesti WTA-torna.

Hírdetés

A DIGI Sport híradójának arról beszélt, hogy számára nagyon fontos a válogatott, de még nem döntötte el, hogy februárban ott lesz-e a magyar Fed-kupa-csapatban. „Ezt még nem lehet tudni, nyilván nekem nagyon fontos, hogy szerepeljek a válogatottban, de egyelőre még nem tudok semmi biztosat mondani” – mondta Babos, akinek nem a páros, hanem az egyéni versenyzés jelenti majd a prioritást 2019-ben.

A Borsban viszont a 25 éves teniszezőnő menedzsere úgy nyilatkozott, a megjelent versenynaptár még nem egy végleges program: „A versenyekre öt héttel a kezdési dátumok előtt lehet nevezni. Még van idő, és Timi semmitől sem zárkózik el. Ha addig javulna a helyzet, elindul a budapesti tornán, de erre jelenleg nem sok minden utal.”


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »