Fontos információ a NIF hírlevélre feliratkozottaknak!

Tisztelt Olvasóink!

A Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 11 éve, 2009. július 4-én jelentkezett először híranyaggal.  Azt is mondhatjuk, hogy ez a NIF születésnapja, melyet nem terveztünk szinkronba hozni az amerikaiak ünnepével, teljesen véletlenül sikerült így.

Egy próbálkozásnak indult, majd pár hét után azt tapasztaltuk, hogy egyre több és több látogatónk van, és úgy értékeltük, hogy van igény arra a munkára és tájékoztatásra, amit elképzeltünk. A Nemzeti InternetFigyelő tulajdonképpen egy közösség, amelyet elsődlegesen a magyar nemzet iránt érzett felelősség és nemzettudat táplál. Nem voltak támogatóink, nem állt mögöttünk “pénz, paripa, fegyver”, csupán az a szándék, hogy minél színesebb, érdekesebb információkkal, hírekkel, elemzésekkel, külföldi lapok anyagainak a fordításával lepjük meg Olvasóinkat. Ma sincs ez másként, bár az utóbbi időszakban egyre kevesebb lehetőségünk, de legfőképpen időnk volt arra, hogy napi szinten jelentkezzünk újdonságokkal.

11 év után azonban úgy döntöttünk, hogy itt az ideje a továbblépésnek, a fejlesztésnek, a modernizációnak. Most egy új útra lépünk és azt reméljük, hogy ezzel elnyerjük hűséges olvasótáborunk megelégedését, hiszen egy technikailag korszerűbb, külső megjelenésében modernebb formában kívánjuk folytatni mindazt, amit 2009-ben elkezdtünk.

Hírdetés

Fontos információ a hírlevelekre feliratkozottaknak!A Nemzeti InternetFigyelő egy új időszakba lépett.2020. június 1-től már csak az új Nemzeti InternetFigyelőn jelennek meg az aktualitások, hírek, publicisztikák, elemzések. A régi NIF tartalma továbbra is elérhető marad, de frissülni már nem fog, sem feliratkozásokat, sem hozzászólásokat a régi felületen nem lehet tenni.

Azért, hogy tartalmainkat továbbra is el tudjuk küldeni hűséges Olvasóinknak – mivel a jogszabályok így rendelkeznek -, arra kérjük Önöket, hogy az új portálon (ITT) erősítsék meg regisztrációjukat email címük újbóli megadásával (jobb oldalon a pontos idő alatt – FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE).

Köszönjük eddigi kiállásukat mellettünk, és bízunk abban, hogy továbbra is velünk maradnak nemzetünk és hazánk érdekeit mindenek elé helyezve.

Üdvözlettel:

A Nemzeti InternetFigyelő csapata


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »