Folytatódott az agresszív cigánybűnöző ámokfutása Törökszentmiklóson

A törökszentmiklósi rendőrök 2019. május 9-én 12 óra előtt a város egyik utcáján intézkedni akartak A. Alex helyi lakossal szemben. A férfi, amikor meglátta a távolból érkező járőrautót, elfutott. A közelben lévő sportpályánál beszállt egy nyitott személygépkocsiba, majd a benne lévő indítókulccsal a járművet beindította és azzal elhajtott.

A 22 éves férfi egészen Karcagig ment, ahol, hátrahagyva az autót, hasonló módszerrel elkötött egy kistehergépkocsit. A menekülésnek még mindig nem lett vége, mivel nem sokkal később már stoppal akarta elhagyni a várost. A karcagi rendőrök célirányos ellenőrzésén azonban fennakadt. A jogsértőt 2019. május 9-én 15 óra 40 perckor elfogták.

Hírdetés

A Karcagi Rendőrkapitányság és a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt A. Alex ellen. A férfivel szemben továbbá több rendbeli testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt van folyamatban eljárás a rendőrségen, így őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »