Folytatódott a fővárosi szórakozóhelyek ellenőrzése, öt embert előállítottak

Folytatódott a belvárosi szórakozóhelyek éjszakai komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzése Budapesten, a rendőrség több mint száz embert igazoltatott, közülük ötöt előállított – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton a rendőrség honlapján.

A közleményben azt írták, a BRFK a társszervekkel – a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, az önkormányzattal, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatósággal, a katasztrófavédelemmel, a tisztiorvosi szolgálattal, a munkavédelemmel és a polgárőrséggel – közösen péntek éjszaka újabb ellenőrzést tartott V., VI. és VII. kerületi szórakozóhelyeken, illetve azok környékén.

Az akció turisták által sűrűn látogatott terézvárosi, erzsébetvárosi és belvárosi szórakozó- és vendéglátóhelyekre, illetve azok közvetlen környezetére koncentrálódott; ezúttal a frekventált területeken kívül négy szórakozóhelyet ellenőriztek.

Hírdetés

A rendőrök egy embert kábítószer birtoklása miatt, négyet pedig csoportos garázdaság miatt állítottak elő.

Egy esetben szabálysértési feljelentést tettek, két esetben helyszíni bírságot szabtak ki. Az akciók előre be nem jelentett időpontokban folytatódnak – írta a BRFK.

(MTI)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »