Folytatják a hazafiak a deviánslobbi plakátjainak korrigálását – az utcán és a metrókban is

Folytatják a hazafiak a deviánslobbi plakátjainak korrigálását – az utcán és a metrókban is

A deviánsok térnyerését segítő Háttér Társaság a mögöttem látható plakáttal árasztotta el hazánkat. A laikus szemében ártalmatlannak tűnhet, de deviáns emberekre bízni egy árva gyermeket korántsem ártalmatlan.

Nyugat-Európában az LMBTQ-mozgalmak miatt számos gyermek esik át naponta nemi átoperáción, hormonkezelésen, abortuszon, és ezek következményeként öngyilkossági kísérleten. Legújabban a pedofília legalizálásáért küzdenek egyes szervezeteik.

Minderről természetesen nem ejtenek egy szót sem képviselőik, hiszen számukra a mentálisan sérült fiatalok pusztán áldozatok. A deviáns élvezetük feláldozható áldozatai.

A Mi Hazánk Mozgalom az utcán és a parlamentben egyaránt azért küzd és azért fog küzdeni, hogy megvédje a magyar fiatalokat a deviánsok térnyerésétől. El a kezekkel fiainktól és lányainktól!

Hírdetés

Hogy hogyan jutottunk el az abnormális normálisként való kezeléséig? Hogyan jutottunk el a homoszexualitás legalizálásától a genderideológiáig? Hogyan juthatunk el egy plakáttól a pedofíliáig? Választ kaphatsz minderre januárban megjelenő könyvemből, melynek címe A nemi identitás válsága, írja közleményében Vékony Csongor, a Mi Hazánk Ifjai elnöke, országgyűlési képviselőjelölt (Bp. 9. OEVK Kőbánya és Kispest).

Akcióban a HVIM a metrókban is

//videa.hu/player?v=dNNkbdq0LxRPSQ6x

Korábban írtuk:

"Nem ugyanaz a szeretet!" – üzeni a HVIM az LMBTQP-provokációra

Így kell ezt: egyszerűen leszedette a buzi örökbefogadást reklámozó plakátot egy szolnoki egyházi iskola


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »