Földről és vízről üzentek a deviánsoknak

Földről és vízről üzentek a deviánsoknak

A normalitás védelmében tüntetett a Légió Hungária a Budapest Pride július 23-án megszervezett felvonulásával egy időben.

A normalitás védelmében tüntetett a Légió Hungária a Budapest Pride július 23-án megszervezett felvonulásával egy időben.

A tüntetők nehezményezték, hogy a magyar kormány csak a látszat szintjén áll az LMBTQ-lobbival szemben. Úgy vélik, a gyermekvédelmi törvény hatástalan, hiszen a hangzatos paragrafusok mellé nem kapcsoltak büntetési tételt. “Ha indulna is egy ilyen eljárás nem lehetne ténylegesen elítélni az elkövetőket, ugyanis a bíróság semmilyen büntetést nem adhatna. Mindeközben a Budapest Pride megakadályozására még csak kísérletet sem tesznek, minden energiát és figyelmet azok ellen fordítanak, akik nem csak beszélnek a problémákról, de meg is oldanák azokat” – mutatott rá a Légió Hungária.

Annak ellenére, hogy a két tábor méretének arányai megváltoztak, a mieink közül rengetegen hátradőltek, vagy egyszerűen belefáradtak mindig lesznek olyanok, akik az utcán is kiállnak a normalitás védelmében. Idén is több csoport jelent meg Budapest utcáin, hogy felemeljék a hangjuk, köztük mi is. Sőt, úgy döntöttünk, hogy ezúttal nem csak a szárazföldről, de a Duna hullámairól is üzenünk a deviánsoknak

– fogalmaz Hunhír.infóhoz eljuttatott beszámolójában a Légió Hungária.

Hírdetés

A mozgalom egyik akciócsoportja civilekkel, illetve szurkolókkal kiegészülve a Margit-szigeten gyülekezett, több üzenetet is megfogalmazva a pesti oldalon felvonuló másoknak.

 Egy másik, kisebb létszámú akciócsoport ezzel párhuzamosan pedig hajóra szállt, hogy a Dunáról is üzenjenek: “Így terjed a majomhimlő!”

A hajó civil utazóközönségének döntő többsége szimpátiáját fejezte ki a legionáriusok irányába, sőt egy kisgyermekes erdélyi család megkérte őket, hogy hadd tartsák a molinó egyik felét.

“A kormány támogatottsága, illetve amit az utcákon tapasztalunk egy irányba mutat: A magyarság jelentős részének megvan az igénye az LMBTQ propagandagépezet szétverésére, az ilyen jellegű tevékenység szankcionálására és valódi büntetések kiosztására. Azonban a regnáló hatalomtól ezt hiába várják. Sajnos tömegeket ver át a hazug retorika, ami hosszútávon a várt hatás helyett a legnagyobb tragédiába fogja taszítani a társadalmat, hiszen a szakadék szélén azt hitetik el a bekötött szemű emberekkel, hogy jó irányba vezetik őket” – fogalmaz állásfoglalásában a Légió Hungária.

Hunhír.info


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »