Földre tepertek egy nőt a Corvin Plazában a biztonsági őrök

Szerda délután ordításra lettek figyelmesek a Corvin Plaza vásárlói. Négy biztonsági őr az egyik üzlet kasszasoránál mindenki szeme láttára a földön rángatott egy nőt, aki segítségért kiáltott.

Az Index videóriportere éppen a helyszínen tartózkodott, amikor az incidens történt, rögtön dokumentálta a felvételeket mobiltelefonjával. A videón jól hallani, hogy a nő kéri az őröket, ne rángassák a kabátját, de ők ennek ellenére kezét és lábát húzva felállítják, majd hátravonszolják.

Hírdetés

Az üzlet vásárlói döbbenten nézték a történteket. A segélykiáltások miatt kisebb tömeg alakult ki az üzlet bejáratánál, írják. Arról viszont nem tesznek említést, mi volt az oka a biztonságiak fellépésének.

//embed.indavideo.hu/player/video/effa81edc8

Azt is megemlítik, egy másik biztonsági őr észrevette, hogy felvételt készítenek az esetről, ezért lökdösődéssel tartóztatta fel az indexest, hogy ne tudjon kimenni a boltból. Követelte tőle a felvétel törlését, amire a biztonsági őrök nem jogosultak, csak peres úton kérhették volna a bíróságtól, ha az megállapítja a személyiségi jogi jogsértést. Az indexes végül "azt a látszatot keltette", hogy kitörölte a felvételt, így kiengedték az üzletből.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »