Földi László: háború van Európában

Földi László: háború van Európában

BUDAPEST. Az Európában elkövetett terrortámadások nem békeidõben történnek, hanem háborús helyzetben, ahol muszlim katonák merényleteket követnek el – jelentette ki Földi László biztonsági szakértõ kedden az M1 aktuális csatorna mûsorában.

Ebben a helyzetben a jelenlegi európai törvények nem alkalmasak Európa védelmére, mert háborúban az ellenséget nem illeti meg a jogi védelem; vagyis a potenciális merénylõnek azzal kell számolnia, hogy még az elõtt megölik, hogy a merényletet elkövetné – vélekedett a szakértõ.   

Ez azt is jelenti – folytatta -, hogy a potenciális elkövetõket nem lehet szabadlábon hagyni. "Vagy kiutasítom, vagy börtönbe zárom, vagy kiiktatom szó szerint az elkövetés lehetõségébõl" – tette hozzá Földi László.   

Hírdetés

Hangsúlyozta: a kialakult helyzetért Európa bevándorláspolitikája a felelõs, hiszen jellemzõen azokban az országokban történnek a merényletek, amelyek nyíltan befogadóak.   

A védekezésnek immár nincs helye, nyíltan támadnunk kell, mert már akkora bevándorló tömeg tartózkodik Európában, amelyet képtelenség megfigyelni – mondta Földi László.
 


Forrás:hirek.sk
Tovább a cikkre »