Földi László – “Ez az első háború, amiben a kollaboránsok többen vannak, mint az ellenség”

Földi László – “Ez az első háború, amiben a kollaboránsok többen vannak, mint az ellenség”

2019 a nyílt sisak éveként vonulhat be a történelemkönyvbe, amikor a demokrácia és a tradicionális Európa ellenségeit már az sem érdekli, hogy konspiráltan viselkedjenek, hanem nyíltan támadnak. Ebben a háborúban ráadásul először fordul elő, hogy a kollaboránsok többen vannak, mint az ellenség – mondta Földi László volt hírszerző ezredes, a Hír TV és a Magyar Nemzet állandó vendége és szerzője, akit új könyvének apropóján Huth Gergely és Stefka István faggatott a világ és Magyarország sorskérdéseiről a legutóbbi Polbeatben. – Kötelező adás! Nézzétek meg!

Földi László e tézisét úgy magyarázta el: 2015 az invázió éve volt, akkor erősödött fel az a folyamat, ami a háttérben már évtizedek óta zajlik. Azaz, hogy a fogyatkozó Európát össze akarják keverni és új “fogyasztókkal” feltölteni. Hogy kik az összeesküvők? – e kérdésünkre így felelt a titkosszolgálati szakértő: a spekuláns tőke háttérhatalma, amely számos embert mozgat sakkfiguraként a világon.

Macronból például fél év alatt francia köztársasági elnököt faragtak a nulláról

– mondott példát Földi László, utalva arra, hogy ezért lehet azt mondani: a kollaboránsok többen vannak, mint a valódi ellenség. Szerinte ennek a hatalomnak az a célja, hogy nyílt erővel és nyomásgyakorlással Európát olyan pályára kényszerítse, ahonnan már nincs visszaút.

Ebben a kollektív öngyilkosságban nekünk nem szabad részt vennünk. Magyarország – ha elfogadja, ha nem – Közép-Európa sorsának letéteményesévé vált: ahogy mi cselekszünk, jó eséllyel magával vonzza majd a többi államot is. Ezért nekünk a saját, szigorú önvédelmi politikánkat kell megvalósítanunk

– vélekedett Földi László, azt is kijelentve: 2022 Magyarországon fordulópont lesz. Akár győz az ellenzék, akár nem, mindenképpen káoszt próbálnak majd teremteni. A bukásba ugyanis nem fognak belenyugodni, agresszívak lesznek. Ha pedig győznek, akkor a jobboldal eltakarításában lesznek erőszakosak, és hosszú időre ellehetetlenítik majd, hogy a nemzeti oldal visszatérjen a hatalomba.

Hírdetés

Én nem politizálok, akármilyen furcsán is hangzik és akármennyire is egybeesik a véleményem a kormány migrációs vagy Európa-politikájával. Számomra nem ellenség, aki más nézeteket képvisel, de amiről most beszélünk, az ennek a nemzetnek a jövője. Azt pedig egy módon biztosíthatjuk: ha rendet csinálunk

– fejtette ki Földi László, mindjárt meg is magyarázva.

Tarthatatlan, hogy kétharmados hatalom eltűri, hogy külföldön fölcukkolt gyerekek hülyét csináljanak belőle. Ma ugyanis fölösleges engedményeket teszünk, így a napi politikai taktikázások közepette súlyos vereségeket szenvedünk a törvényszegőkkel szemben. Élni kell a hatalom jogával, mi a csodára várunk még? Nincs más alternatíva, be kell tartani a törvényeket. Ehhez a rendvédelmi és titkosszolgálati szakmának le kell szállítania a bizonyítékokat, ha pedig erre alkalmatlanok, akkor le kell váltani őket! Ezt az erjedést nem szabad tovább engedni! Ez ma a stratégiai kérdés, mégis úgy tűnik, a harcba csupán egy ember áll bele, akit Orbán Viktornak hívnak. De hol vannak a többiek?

– tette fel a kérdést Földi László, aki az első Orbán-kormány idején az Információs Hivatal műveleti igazgatójaként dolgozott.

Földi László új könyvének címe a Háború, amelyet a Szakács Árpád által alapított Kárpátia Stúdió adott ki. Megvásárolható a Magyar Menedék Könyvesházban, az Anima könyvesboltokban, jelentős kedvezménnyel ezek webáruházaiban is, illetve a jobb könyvesboltokban. Bolti ára 3490 Ft. A kötet Horváth József könyvével közös bemutatójáról, a Polgárok Házából Jurák Kata készített videoriportot, ami ITT érhető el.

pestisracok.hu


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »