Földi: ki kell mondani, hogy háború van

Most már tényleg ki kellene mondani, hogy itt háború van: ha ezt megtennénk, sok minden másképp történne – nyilatkozta a titkosszolgálati szakértő a Kossuth Rádióban.

Már tavaly júniusban is jól lehetett látni, hogy sok bevándorló áldozattá válhat Európában: ennek az oka többek között, hogy nem tudtak integrálódni, nem beszélnek nyelveket, nem tudják elfogadni az itteni kultúrát, szakmájuk nincs és gyakorlatilag segélyekből élnek, ami előbb-utóbb el fog fogyni – ezt mondta Földi László titkosszolgálati szakértő a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorának nemrégiben megjelent könyve kapcsán.

Hírdetés

2015 nyarának elején mindenki annak a kábulatában élt, hogy segíteni kell a migránsokon. Én pedig azt mondtam, az nem segítség, hogy félrevezetjük a tömegeket és saját magunkat, mert ennek később komoly, nagy ára lesz. Egyrészt a terrorizmus, másrészt a társadalmi felhígulás formájában, ami nagyon erősen veszélyezteti a nyugat-európaiak életét – magyarázta a szakember.  A magyar kormány azonban a visegrádi országokkal közösen elindult egy olyan irányba, ami a józanodás útja lehet, és mintha ezt Európában máshol is kezdenék megérteni – nyilatkozta Földi László.

Most már tényleg ki kellene mondani, hogy itt háború van. Ha ezt kimondanánk, sok minden másképp történne. Egy háborúban például nincs embercsempész, hanem szabotőr van, és sem ők, sem a kémek nem élveznek semmilyen jogi védelmet – hívta fel a figyelmet.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »