Földi jönnek: a „bosszúbűnözők” – magyar rendőr, kemény légy!

Az érkező bevándorlók között három csoportot lehet elkülöníteni – mondja a szakértő, aki megkülönböztet megélhetési, „bosszú” és kiképzett bűnözői csoportokat. Földi László titkosszolgálati szakértő a lista kapcsán úgy fogalmazott, hogy ma már nem a jóléti állam a kérdés, hanem egy ország liberalizmusa. Ha tehát a magyar rendőr kétszer szigorúbban lép fel velük szemben, mint a saját országunk polgáraival, az idegenek el fognak menekülni.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Elkészítették a legveszélyesebb régiók és európai városok listáját. A bűnözési indexek szerint Olaszország, Franciaország és az Egyesült Királyság vannak a vezető helyen a negatív sorrendben, a magyar főváros pedig a középmezőnyhöz tartozik.

Földi László titkosszolgálati szakértő a lista kapcsán úgy fogalmazott, hogy ma már nem a jóléti állam a kérdés, hanem egy ország liberalizmusa. Például a Norvégiába érkező menekültek túlértékelik a szabadságot – magyarázta az M1 Ma reggel című műsorában. Hozzátette, a nagy mennyiségben messziről érkezett menekültek megjelenése megemelte a hagyományosan jóléti államok bűnözési rátáját. Megjegyezte, hogy az arab országokban alapvetően szigorúbb törvények vannak, mint Nyugat-Európában.

Hírdetés

Az érkező bevándorlók között három csoportot lehet elkülöníteni a szakértő szerint. Földi László megkülönböztet megélhetési, „bosszú” és kiképzett bűnözői csoportokat. A szakértő úgy véli, hogy a megélhetési bűnözők között olyan elkeseredett menekültek vannak, akiknek nem teljesültek az előre elképzelt álmaik, ígéreteik, ezért az adott országtól kapott bevételét „egészítik ki” bűncselekményekkel. Velük szemben a hatóságok elnézőbbek, mint az ország polgáraival – fűzte hozzá.

Az ún. „bosszúbűnözők” a be nem teljesült elképzeléseik miatt frusztráltak és gyakorlatilag terrorizálják környezetüket, rablásokkal és erőszakokkal. Velük szemben a hatóságok megbocsátóbbak az indokoltnál.

Végül vannak a kiképzett bűnözők, akiknek a dolguk, hogy Európát az anarchia irányába tolják – mondta a műsorban a titkosszolgálati szakértő. A hatóság nincs felkészülve erre a csoportra, ezért lehet ma már szinte hetente merényleteket elkövetni – tett hozzá.

hiradó nyomán


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »