Főhet a feje Trumpnak felesége és Putyin miatt

Főhet a feje Trumpnak felesége és Putyin miatt

Fogy a levegő Donald Trump körül az elhúzódó botrányok miatt.

Továbbra sem tudni, hogy Donald Trump kapcsolatot tart-e Vlagyimir Putyin orosz elnökkel. A Politico szerint az orosz elnök szóvivője tagadja, hogy Putyin beszélt vagy találkozott volna Trumppal. A republikánus elnökjelölt is ugyanezt nyilatkozta, annak ellenére, hogy két éve még azzal büszkélkedett egy riporternek, hogy Moszkvában beszélt Putyinnal, akit nagyon kedvesnek nevezett.

Miért ne használhatná nukleáris fegyvereit az Egyesült Államok? – A kérdést egymás után háromszor is feltette egyik tanácsadójának Donald Trump sajtóértesülések szerint. A Time magazin weboldala azt írja, ezt a republikánus elnökjelölttel konzultáló külpolitikai szakértő árulta el az MSNBC televízió egyik újságírójának. Trump kampányfőnöke hamisnak nevezte az értesülést, és a Time magazin cikke azt is hozzáteszi, hogy a milliárdos egy korábbi interjújában a legutolsó lehetőségnek nevezte az atomfegyverek bevetését.

Donald felesége tagadja, hogy illegálisan tartózkodott az Egyesült Államokban a kilencvenes években, jelenti a BBC. Melania Trump egy 1995-ben készült fotón modellként látható New Yorkban. Trump ugyanakkor korábban azt állította, hogy felesége csak egy évvel később kezdett dolgozni Amerikában. A republikánus jelölt egyelőre nem tisztázta, hogy ez előtt felsége milyen vízummal tartózkodott az országban.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »