Fogyatékos a Szent Korona Rádió főszerkesztője

Turner Gábor (HVIM vezér és Jobbik alkalmazott) elhitte, hogy Gyurcsány ingyengázt ígért a zsidóknak, bizonyítékok alább. A deres.tv-t is műküdtető HVIM elnök újságírónak is hiszi magát, és még kommentálta is a hírt. Ő az egyik, aki a Jobbiktól húzott zsoldja ellenére gyermeteg írásaiban pártellenesnek hazudja magát, miközben a Jobbiknak kampányol. Nemrégiben pedig lebukott, amint a magyargyilkos, zsidó Haynaut hősnek nevezte. Nem csoda, hiszen a Vona féle nemzetáruló-képző habsburgista “akadémia” hallgatója. Nézetei felvállalása helyett Turner Hubatka azóta is hétről-hétre mosakszik, tagad, hazudik, sír, “megosztásról” vinnyog – különben, ha az efféle pártzsoldosok megosztásról siránkoznak, az biztos jele annak, hogy igazságot vágtak a képükbe – olykor fenyegetőzik, de hiába, a bizonyítékok perdöntőek, lásd ITT.

Kapcsolódók:

‘Haynau egy hős volt’ – tömeggyilkos zsidót istenít a HVIM vezér
Vona főtanácsadója: “Március 15-e felforgató jellegű”
Habsburg-húségre nevelnek Vona ‘akadémiáján’

Habár Turnernak nézetei csak annyiban lehetnek, hogy honnan jön a lé, amiért cserébe bármit és báminek az ellenkezőjét is hirdeti, ha kell. Ahogy elnöktársa, Zagyva Gyula is eljutott a Fehér Európa hirdetésétől az iszlám és törökbarátságig, Turner Hubatka is szemet hunyt a Jobbik által megszavazott, a HVIM tagságra is veszélyes végtelen előzetes megszavazása felett, kussol, amikor a Jobbik többezer milliárdos országeladósításra nyom igent, elhallgatja, hogy a párt ballib,cionista, MSZP-s, fideszes cégekkel üzletel és a 168 órától van tanácsadója Vonának, s általában is asszisztál a legaljasabb üzelmekhez. Vagyis előléptetést érdemel, ott barcsendrékre turnergáborokra van szükség, mert az önálló gondolkodásra képes magyar hazafiak veszélyessé válhatnak a nemzetáruló vezetésre nézve. A zsoldosok, komcsik, zsidók soha. A Szent Korona Rádió főszerkesztője, a HVIM társelnöke, a Jobbik alkalmazottja, a Vona-féle antinacionalista habsburg-akadémia hallgatója, ez mind egy személy, Turner Gábor. Láss csodát, még a deres.tv-t is ő csinálja (meg a HVIM), ott nácizgatja a Hajnal egyik jelöltjét ami már önmagában morbid. Vizsgáljuk hát meg az ő képességeit. Műveltsége gyenge, nyelvtudása minimális, szakértelme bármihez mérsékelten gyenge.

Turner elhitte, hogy Gyurcsány ingyengázt ígért a zsidóknak

Ami újságíróként a gyenge középszeren túl mindenképpen fogyatékossá teszi (az alázat hiánya, mondaná el jra egyik unalomig ismételt, baranyiéktól hallot sablonját) az annak az évek óta terjedő álhírnek a beszopása, miszerint Fletó ingyengázzal kedveskedik a zsidó idősek otthona lakóinak.

Az eredeti álhír a kurucinfón jelent meg pár éve: http://kuruc.info/r/20/14663/. Bár a végére oda volt írva, hogy “vicc, de életszerű”, sok ezren elhitték. Persze, hiszen életszerű volt és jól volt vagyon megírva :) (Ahogy elhitték, a magyarahajnal.com szinte betűre azonos álhírét orbános kiadásban is a minap. Persze, hisz ez is életszerű, sajnos, hiába írtuk oda a végére, hogy álhír: http://magyarhajnal.com/valsag-orban-ingyengazt-igert-a-zsidoknak/ )

Az originál: mára tízezrek hiszik, hogy Gyurcsány/Orbán ingyengázt ígért a zsidóknak. Jó, nem áll messze a valóságtól :)

No de, hogy egy főszerkesztő újságíró zseni is bevegye, noha fel van tüntetve a hír valótlansága, az azért nem éppen kóser, vagy nagyon is az :)

A kurucról körbement hírt, amely menetközben picit átköltődött, gyorsan átvette Labanc Turner, hamis forrásmegjelöléssel (ez régi szokása, hisz irigy és középszerű. Ha a forrás neki nem szimpatikus, vagy forrást hamisít, vagy elhallgat, mert nem fér a fejébe, hogy tízszer annyian olvassák a kurucot, mint őt, de még az újonc magyarhajnal.com is jobb nála). S annyira bévette a méterest, hogy még rá is kommentált, képben és szöveghűen alább:
 http://www.old.szentkoronaradio.com/node/9169

A dátumot szétqrta az SZKR kiváló szoftvermotorja, valójában 2009-es a ‘hír’

Hírdetés

De Turnerünk soha nem végez félmunkát: oly lusta és buta, hogy máig nem törölte. De már mindenképpen késő, lementettük.

Mára pedig, tudjuk, már Orbán is ingyengázzal házal, ha zsidókkal tárgyal :)

Ma már Orbán is gázzal házal

Az SZKR teljes szövege. A csúcs az, amikor Gábrka rájön, hogy az álhírben (szándékos) ellentmondás van (1946-os születésű holokauszttúlélő néni), amit diadalittasan leleplez, de még ekkor sem esik le neki, hogy az egész történet kamu.

Weisz néni 1946-ban született és a Holokauszt áldozata

BelföldGyurcsány

Gyurcsány ingyen gázt ígért a zsidóknak, mondván, hogy eddig támogatták a cigányokat, a mozgássérületeket és a melegeket, most tehát a holokauszt áldozatain van a sor. A dolog pikantériája, hogy 1946-ban született holokauszt áldozat is akad.

Gyurcsány Ferenc szerint a legkirekesztettebb társadalmi csoportokkal szemben pozitív megkülönböztetést kell alkalmazni. A miniszterelnök erről a felújított újlipótvárosi zsidó szociális otthon átadása alkalmával beszélt pénteken. Gyurcsány Ferenc hangsúlyozta: a mozgássérülteknek már nagyon sok parkolóhelye van, a romáknak 360 milliós új felzárkóztató program indul január elsejétől, a melegeknek évente két fővárosi felvonulását támogatja a Kormányzati Esélyegyenlőségi iroda, most tehát a legelesettebb zsidó honfitársainkon a sor.

Gyurcsány Ferenc meghatódott az idős holokauszttúlélőkkel folytatott kötetlen beszélgetés során. A 61(!) éves Weisz Róza néni nem tudta visszatartani könnyeit, amikor felidézte az auschwitzi gázkamrákból való menekülése történetét és 72 rokona nyilasok általi elpusztítását.

A kormányfő megértéssel fogadta a problémákat és ígéretet tett arra, hogy az izraelita szeretetotthon lakói, az intézmény és a Mazsihisz ezentúl ingyenes gázellátásban fognak részesülni. A számlát a Magyar Köztársaság költségvetésből egyenlítik ki havonta, számla vagy egyéb tárgyi bizonyíték ellenében.

Nem értem, hogy miért kell egy kalap alá venni a mozgássérülteket a cigányokkal és a buzikkal. Végül hogy a triász kvartett legyen melléjük venni a zsidókat. Nem csodálkoznék rajta, ha mozgássérült honfitársaink sértve éreznék a személyiségi jogaikat ilyen párhuzamok megvonása után.

Aprócska kiegészítés: 1945. január 27-én a szovjet hadsereg hivatalosan felszabadította Auschwitz-ot, ebből következik, hogy a most 61 éves, tehát 1946-ban született Weisz néni aligha menekülhetett Auschwitz gázkamrái elől, hiszen mégcsak megsem fogant akkor.

(indymédia nyomán – Szent Korona Rádió)

Lúdas Matyi – magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »