Fodor Gabriella gyökeret eresztett

Fodor Gabriella gyökeret eresztett

Fodor Gábor szerint 380 jelöltjük a bizonyíték arra, hogy nem egyszemélyes párt az MLP.

Mintegy 380 jelölttel vág neki az őszi önkormányzati választásnak a Magyar Liberális Párt (MLP), ebben a közös és a független, de általuk támogatott indulók is benne vannak – jelentette ki az M1 reggeli műsorában a párt elnöke.

Hírdetés

Fodor Gábor szerint sokan vannak, akik rosszindulatúan azzal vádolják őket, hogy egyszemélyes pártról van szó, ám az alig 400 jelölt szerinte egyértelmű cáfolata ennek. “Vállaltuk, hogy a legfiatalabb párt vagyunk, akik a legnehezebb körülmények között kezdték a szervezést” – tette hozzá.

A politikus közölte, tavasszal az volt a céljuk, hogy felkerüljenek a politikai térképre, ami sikerült is, hiszen bejutottak az Országgyűlésbe. Elmondása szerint az EP-választáson azért nem indultak, mert források hiányában nem tudtak kampányolni, az önkormányzati választáson azonban megméretik magukat, mert a “380 jelölt mutatja, hogy a párt gyökeret eresztett”.
Fodor Gábor úgy véli: a baloldali pártok között komoly ellentétek vannak, Budapesten például hónapokon keresztül nem történt semmi, holott arra lett volna szükség, hogy hamar megállapodjanak. A marakodások miatt döntöttek úgy, hogy önállóan indulnak – magyarázta.

Kérdésre válaszolva kifejtette, a választás kimenetele mindig befolyásolja egy párt működését, szervezését. “Mindenféle eredményre fel kell, hogy készüljünk, de optimisták vagyunk, és azt gondoljuk, hogy jól fogunk szerepelni” – hangsúlyozta Fodor Gábor a Ma reggelben.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »