Fodor és pártocskája bitang mélyre süllyedt

Fodor és pártocskája bitang mélyre süllyedt

Soha, egyetlen rendszerváltás utáni párt sem okozott akkora kárt a magyar felsőoktatásban, mint a Fidesz – vagdalkozik Fodor Gábor pártja legújabb közleményében.

Fodorék siránkozásának oka a CEU, ami a hazai felsőoktatás egyetlen csillogó ékköve a fodori narratíva szerint. 

A CEU elüldözésével Magyarország elveszti legmagasabban jegyzett egyetemét. Az iskola ellehetetlenítésével a Fidesz kiváló tudósok és tanárok százait, a magyar diákokat alázza meg előre megfontolt, aljas politikai szándékkal – kezdik fröcsögésüket.

A budapesti CEU elleni támadással az illiberális állam a tudás és a teljesítmény ellen hirdetett hivatalosan is háborút. Az Orbán-kormány képtelen elfogadni a sokszínű, kritikus gondolkodást és oktatást, ezért üldözte el az egyetemet. A Fidesz célja, hogy minden iskolát gyarmatosítson, és hűbérrendszert építsen ki a magyar oktatásban is, ahol nincs helye az ellenvéleménynek

– melegednek bele a gyalázkodásba a Liberálisok.

Hírdetés

A szabad és független oktatási rendszer minden demokrácia alapja. A CEU elleni támadás így a magyar demokrácia elleni támadás is egyben, amely nem maradhat következmények nélkül. A Liberálisok szerint közvetlen felelősség terheli Orbán Viktor kormányfőt, Kásler Miklós minisztert és Bódis József államtitkárt, és az összes kormánypárti képviselőt, aki ebben a merényletben részt vett – írják.

Az a célunk, hogy a választók minél előbb felelősségre vonhassák őket emiatt!

– fogalmaz a 0 és 1 százalék között mozgó gittegylet.

MTI – www.demokrata.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »