Fluor Tomi a kőkorban él

Fluor Tomi a kőkorban él

Miután Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese ledarálta az LMBTQ-ideológiát propagáló mesekönyvet, beindult a deviánslobbi. Toroczkai László írása.

Miután Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese ledarálta az LMBTQ-ideológiát propagáló mesekönyvet, beindult a deviánslobbi. Toroczkai László írása.

Miután Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese ledarálta azt a mesekönyvet, amely valójában egy kisgyermekeket célzó beteg, sátáni propagandakönyv, azonnal megmutatta valódi, gonosz arcát az úgynevezett LMBTQP-közösség. Az önmagát mindig áldozati, elnyomott szerepben mutató deviáns lobbi valójában egy rendkívül agresszív, állandóan támadó, a határokat feszegető, a normális, egészséges társadalmat elpusztítani igyekvő, félelmetesen hatalmas erő. A Mi Hazánkon kívül minden politikai párt fél ettől az erőtől, Nyugaton pedig még a nemzeti radikális pártok is behódoltak az LMBTQP-hatalom előtt. Nincs ma nagyobb lobbierő a világon, mint ez a nemzetközi sátáni szerveződés, amely mögött a világ vezető multicégei is ott állnak, a Coca-Colától a Facebookig, amelynek egyik alapítója és szóvivője, Chris Hughes is homoszexuális.

Még a zsidókat, cigányokat, migránsokat is lehet kritizálni időnként, néha le lehet írni róluk az igazságot, de a homoszexuálisokról és egyéb aberráltakról, tehát az LMBTQP-közösségről még a gyermekeink védelmében az igazságot sem lehet leírni, azonnal lecsap a nagy testvér diktatúrája, a cenzúra gépezete. A Facebook és a YouTube is törölte Dúró Dóra, illetve a Mi Hazánk oldalairól az igazságot, amit leírtunk erről a gonosz mesekönyvről, amelyben újraírták a régi meséket úgy, hogy nem a királyfi és királylány, hanem két királyfi lesz szerelmes egymásba, vagy éppen nemet vált, transzneművé alakul az egyik szereplő, illetve lányos szoknyát akar hordani egy fiú, de Hamupipőke is homokossá válik. Az már csak hab a tortán, hogy mellesleg Pöttöm Panna cigány lesz. 

De a cenzúra mellett elkezdtek özönleni a halálos fenyegetések is a magukat mindig üldözött, békés áldozatoknak mutató aljas, sötét lelkű, beteg szörnyektől, akik nem csupán Dúró Dórát, de a gyermekeink egészséges fejlődése érdekében az aberrált propagandát tartalmazó mesekönyv ellen szintén felszólaló Schittl Esztert, a CitizenGO magyarországi kampányigazgatóját is fenyegetni kezdték, aki ehhez hasonló üzeneteket kapott: „Óvatosan náciribanc, mert be lesz törve a pofád! Tudom, hol laksz” – írta egy „békés” LMBTQP-aktivista. A szintén többgyermekes családanyát, Budaházy Eddát is fenyegetni kezdték ezek a sátánfajzatok, mert Edda is kiállt az egészséges családok és a gyermekek mellett. 

Hírdetés

Nos, e helyről üzenem ezeknek a sátánfajzatoknak: Nagyon gyorsan álljanak le a többgyermekes édesanyák fenyegetéseivel, mert nem csak a Mi Hazánkkal és a Betyársereggel, hanem a magyarság normális felével fogják szembe találni magukat, s egyelőre azért még mi vagyunk többen ebben az országban. Kezdeményezni fogjuk a BTK módosítását is, amelyben egy Gyurcsány-féle törvény, amelyet 2010 óta a Fidesz-kormány is életben tart, pozitív diszkriminációt alkalmazva védi őket. Elfogadhatatlan, hogy a törvény jobban védjen egy aberráltat, mint egy gyermekeket nevelő édesanyát. Hívunk minden normális embert egy demonstrációra a sátáni „mesekönyvet” kiadó Labrisz Leszbikus Egyesület székháza elé, szombaton, 15 órakor. Cím: Budapest, VIII. kerület, Szentkirályi u. 22-24. Mutassuk meg, hogy megvédjük a megtámadott édesanyákat és gyermekeket! 

Azoknak a nyomorult celebeknek, akik szintén nekiestek Dúró Dórának, ugyancsak van üzenetem: Jobban tették volna, ha csendben maradtak volna. A Fluor Tomi nevű szellemi toprongy például ezt találta mondani: „A homoszexualitás nem egy kór, ami fertőz és mindenkit elbuzít, aki egy pillanatra nem figyel oda, hanem egy dolog, amivel születik az ember és az égvilágon senkinek nem árt.”

Ezzel szemben az igazság az, hogy a témát kutató szakemberek, orvosok egy része sajnos az agresszív buzilobbi miatt nem meri nyilvánosan is elmondani a kutatásainak az eredményeit, de azok világosan abba az irányba mutatnak, hogy a természet, vagy teremtés hibája folytán valóban van kb. 1 százaléknyi eleve homoszexuálisnak született ember. A többség azonban a gyermekkorban kapott környezeti hatások miatt válik deviánssá. Ezt az evidenciát egyébként már az ókorban is tudták, kár, hogy Fluor Tomi a kőkorban él. 

Arisztotelész ókori görög tudós, aki a nyugati kultúra legnagyobb hatású gondolkodói közé tartozik, a modern európai tudomány atyja, így ír erről Nikomakhoszi etikájában: (libr. VII. cap. 5): „ide sorolható a férfiak egymás közötti nemi eltévelyedése is: ez némelyekben természettől fogva van meg, míg másokban csak a szokás folytán fejlődik ki, pl. olyanokban, akiket gyermekkoruktól fogva ilyen fajtalanságra szoktattak.”

Toroczkai László – Hunhír.info


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »