Flüchtling kellett a 15 éves német diáklánynak – nemi erőszak és műtét lett a vége

Flüchtling kellett a 15 éves német diáklánynak – nemi erőszak és műtét lett a vége

A Bild.de cikke:

18 éves szír vizsgálati fogságban Chemnitzben

A 15 éves diáklányt ebben a pincében erőszakolták meg

Egy felfoghatatlanul brutális bűncselekmény rázza meg Chemnitzet! Egy Szíriából való 18 éves menedékkérő a városközpontban lévő bérház pincéjében állítólag megerőszakolt egy 15 éves lányt!

A diáklány olyan súlyosan megsérült, hogy meg kellett műteni. A feltételezett tettes fogságban ül.

A 18 éves három évvel ezelőtt jött Szíriából Németországba, a hatóságok dokumentumai szerint elismert menedékkérő. Eddig a rendőrség előtt csak kisebb bűntények (mint jegy nélküli utazás) miatt volt ismert.

Egy fiatal szomszédasszony a Karl Immermann utcából elmondta a Bildnek: „Egyszer volt nála egy nő, akkor veszekedést hallottunk. Úgy tűnt, hogy a férfi visszatartotta a nőt, bizony meg is ütötte. Be kell vallanom: nem hívtam a rendőrséget”.

Hírdetés

A diáklányt a Facebookon ismerte meg

Aztán nemrég a fiatalember a Facebookon keresztül megismerte a 15 éves német lányt, aki az utóbbi időben egy gyermek- és ifjúsági otthonban élt. „Szombaton [2018. május 26-án] az internetes ismeretség nyomán megtörtént az első találkozó”, mondta az 54 éves Ingrid Burghart főállamügyésznő a Bildnek.

Kettejük a városközpontban találkozott, a 18 éves ott élt a Karl Immermann utcában lévő egy szürke, négyemeletes bérház egy lakásában.

A pincében állítólag a fiatalember 13:30 körül rávetette magát a lányra, megerőszakolta, és súlyos sérülést okozott neki. Azt követően elmenekült.

A lány elvánszorgott a lakóotthonához, és egy gondozónővel megosztotta a történteket. „A kórházban megműtötték, csak vasárnap volt kihallgatható állapotban”, mondta a főállamügyésznő.

A diáklány vallomása, valamint Facebook-kapcsolatai révén a nyomozók eljutottak a feltételezett tettes címéhez.

A főállamügyésznő elmondta: „Lakásán őrizetbe vették, és az előzetes letartóztatásokról döntő bíró elé vezették, aki letartóztatási parancsot adott ki az elmenekülés veszélye miatt”.

A bűnvád a Btk. 177. paragrafus 6. bekezdés 1. pontja: szexuális túlkapás különösen súlyos esete, nemi erőszak, ami nem kevesebb, mint két év szabadságvesztéssel büntetendő.

A 18 éves mindeddig tagadja a tettet. Áldozatán DNS-nyomokat rögzítettek, melyeket most a gyanúsított DNS-ével hasonlítanak össze.

(Hidra – Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »