Floridai strandon mutogatta magát a magyar diplomata

Floridai strandon mutogatta magát a magyar diplomata

Hat szeméremsértőt fogtak el álcázott nyomozók a Florida állambeli Saratosa egyik strandján: a mutogatósok között van Gergác István, Magyarország helyi tiszteletbeli konzulja is.

Hírdetés

Nemi szervét mutogatta egy saratosai strandon Magyarország helyi tiszteletbeli konzulja – állítják a helyi hatóságok: a 71 éves Stephen Gergatzot, vagyis Gergác Istvánt rajtaütés során, öt másik mutogatós társaságában fogták el civil ruhás – azaz fürdőruhás – nyomozók, akik a múlt héten kedden és pénteken is razziát tartottak a Velence nevű strandon.

A hat szeméremsértéssel gyanúsított férfi között egy 80 éves aggastyán is volt, a szatírok állítólag nemi szervüket villantották ki, és tisztességtelen ajánlatokat tettek a fürdőzőknek.

Őrizetbe vételük után mindegyik gyanúsított 500 dolláros óvadék ellenében szabadulhatott – Gergác Istvánt pénteken helyezték szabadlábra, írja a Mysuncoast.

Gergác fényképe megtalálható a tiszteletbeli magyar konzulok honlapján is, ezt és az amerikai portál által közölt képeket összevetve egyértelmű, hogy valóban ő a gyanúsítottak egyike.

(MNO)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »