Figyelmeztetve voltak a megszállók

Figyelmeztetve voltak a megszállók

Mielőtt egy 9K79-1 rakéta a nyakukba zuhant, Szarakibtól nyugatra a török alegységek figyelmeztetést kaptak egy légi támadás formájában, amely a helyzetük közvetlen közelét érte.

Emlékezzenek rá: a háborút nem Szíria kezdte! Törökország és más NATO-tagállamok tették. Nem szíriaiak mentek az ő hazájukba és fegyvereztek fel iszlamista terroristákat, hogy legyilkolják az ottani lakosságot, hanem ők tolakodtak be Szíria földjére.

A halott török katonák vére Recep Tajjip Erdogan iszlamista rezsimje és vezetője lelkén szárad, aki illegális módon Szíria földjére parancsolta őket.

Hírdetés

Aki azt hiszi, hogy a Szíriai Fegyveres Erők feladják alkotmányos kötelezettségüket, hogy megvédjék saját földjüket és állampolgáraikat, álmodozik és a keze a bilijébe lóg.

A Szíriai Fegyveres Erők a lehető legnagyobb önmérsékletet tanúsítják a megszálló török jelenléttel szemben Szíria földjén, azonban nem fognak habozni, ha bármelyik török menetoszlopot/létesítményt meg kell semmisíteni, amelyik a Szíriai Arab Hadsereg útjába kerül vagy szíriai katonák életét veszélyezteti.

#Megváltás_Hadművelet

Orientalista.hu – Szíriai Arab Hadsereg

Sharing is caring!


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »