Figyelmetlen Tomi úgy törte fel a Peugeot-t, hogy azt sem vette észre, hogy a tulaj is az autóban ül

A tulajdonos a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta az elkövetőt.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint G. Tamás 2020. augusztus 17-én 12 óra 40 perc körül betörte egy Budapest IX. kerületében, az Albert Flórián sétányon parkoló Peugeot jobb első ablakát és az autó műszerfalán lévő wifi routert ellopta.

Hírdetés

Az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható férfi a bűncselekmény elkövetésekor azt sem vette észre, hogy a gépjármű tulajdonosa a hátsó ülésen van, ezért a gépjárműből további értékeket akart ellopni.

A tulajdonos a férfit a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta, akik a helyszínen elfogták, előállították és a ferencvárosi nyomozók lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás adatai szerint a betört ablaküveggel okozott kár eléri a 40 ezer forintot és az autóban a routeren kívül napszemüveg és mobiltelefon is volt, amelynek összértéke hozzávetőlegesen 200 ezer forint.

A nyomozók a férfit gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság 2020. augusztus 19-én elrendelt – fogalmaz a rendőrségi közlemény.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »