Figyelj Feri! Nézz már szembe büntetőjogi felelősségeddel!

Figyelj Feri! Nézz már szembe büntetőjogi felelősségeddel!

Feri !
Döbbenetes volt a DK nagygyűlésén elmondott beszéded!
Ha mondjuk nem lettél volna már miniszterelnöke Magyarországnak fogékony is lettem volna az elhangzottakra. De,De……. Az, hogy tíz év eltelte után sem mersz szembenézni büntetőjogi felelősségeddel hiteltelenné teszi, mindazt melyet elmondtál.
Nem kívánsz szembesülni, mindazzal, melyet elkövettél – tudod:-10-15-en férünk az asztalhoz, – vagy megcsináljuk mi, vagy jön valaki más, stb. – azzal a bennfentes 10-15 emberrel a magyar lakosság ellen.

Most sem vállaltad “igazságbeszéded” valós, takart tartalmát!
Nem volt benned még annyi emberség sem, hogy tájékoztasd szimpatizánsaidat mit is takart és takar 2008!
Nem gondolom, hogy meg lehet bocsájtani az egyedi válságkezelést, a konvergencia programok – nem nyilvános részeit – nem utolsó sorban kedvenc jegybankelnököd – Simor András által szolgálati titoknak minősített forint elleni spekuláció kezdetét!
Arcátlanságnak tekintem, hogy nem volt bátorságod – akárcsak 2006-2008 – ma sem vállalni büntetőjogi, politikai felelősséged amiért államcsőd közeli állapotba kormányoztad Magyarországot!
Számomra teljesen elfogadhatatlan egy olyan ember, aki százezreket pusztán azért tönkretesz, hogy ő és kormánya elkerülje a – egy technikai államcsőd bekövetkezte esetén – vele szemben indított büntetőeljárásokat!
Tíz éved volt rá, hogy elmond miért áldoztad be azonnal 2008-ban a keresőképes lakosság 20%-át családostul?
Tíz éved volt rá, hogy elmond, mit kellett eltitkolni Simor Andrásnak a Magyar Nemzeti Bankban?
Tíz éved volt rá, hogy bemutasd, a Magyar Nemzeti Bank mérlegadatait – ehelyett 2012-ben támogattad annak titkosítását!
Az, hogy tíz évvel az általatok bevetett pénzügyi atomfegyver – (sterilizált tőkebeáramlás) – ma is pusztítja magyar családok ezreit, sorstalanná, hajléktalanná tesz százezreket a te és kormányod felelőssége, melyet meg nem történté tenni, elfeledni nem lehet és nem is szabad!
Igazságosabb Magyarország?
Én azt mondom igaz Magyarország! Magyarország jogállamiságát te és kormányod aknázta alá!
Ami ma történik, az nem véletlenek műve, nem a kedvezőtlen pénzpiaci folyamatoknak köszönhető, hanem a 2008-as Magyar Nemzeti Bank ellenérdekelt pozíciójának felvétele okán következett be!
Sajnálom mindazokat kik benned látják Magyarország és a Magyar Nemzet egészének képviseletét – abban, aki elárult, kirabolt, tönkretett több-százezer magyar családot, mert gyáva volt vállalni a felelősségét!

Soha nem gondoltam volna korábban, hogy egy nemzetközi szervezet jobban aggódik a magyar lakosságért, mint egy magyar miniszterelnök!

Grell Antal

Hírdetés

B.É.CS.

UI: 2005 IMF figyelmeztetés, 2008 EU/IMF konverzió! Intervenciós sáv eltörlése 2008. február 26-án – a Magyar Nemzeti Bank és a kormány közös döntése alapján!
A devizások, akiket sorstalanságra ítéltél, nem felejtenek!

Fotó: 24.hu

magyartudat.com


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »