Fideszes firkász: Orbán továbbra is erőtartaléknak tartja a cigányokat, Kötcsén a szaporításukról beszélt

Fideszes firkász: Orbán továbbra is erőtartaléknak tartja a cigányokat, Kötcsén a szaporításukról beszélt

Stefka István, a ProstiSrácok.hu lapigazgatója érdekes kormánycélkitűzésről szólta el magát – már amennyire rendkívül szerény képességei engedték – a kötcsei zártkörű miniszterelnöki előadás kapcsán. Alább olvasható.

– Stefka: Ezér’ mondta – nem véletlenül – Orbán Viktor Kötcsén – nagyon érdekes felvetése volt -: Magyarországon (tehát továbbra is elutasította a kvótarendszert, a migránsbevándorlást), Magyarországnak nagyon komoly erőtartaléka van, a cigány kisebbsége. Tehát erőtartaléknak nevezte. Tehát számít arra, nyilván azokra a lakosokra, akik itt élnek évszázadok óta, tehát ezt az erőtartalékot, és ebbe’ benne van a cigány kisebbség, és bármilyen kisebbség, és természetesen a magyarság is benne van, tehát hogy ezt az erőtartalékot kell fölvinni 2,1%-ra. És akkor megoldódnának kérdések. Persze ezek csak nyilván, ugye, ööö… (Idióta vigyorgás, bólogatás és gesztikulálás annak elleplezésére, hogy a továbbiakban képtelen már kifejezni magát; bár, visszaolvasva a fentieket, egyértelművé válik, hogy ez azelőtt sem igazán sikerült neki.)

Hírdetés

– Földi László: Érdekes koncepció… (Zavart mosoly, ami kb. azt jelenti: "hogy ti mekkora barmok vagytok, szégyellem, hogy egyáltalán közétek keveredtem…")

//vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239463&hash=1f11011ca7c2ac79&hd=1

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg, a kivágott rész a 29. perctől kezdődik.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »