Fidesz: Karácsony Gergelynek már a józan esze is elment?

A budapesti frakció szerint érdekes, hogy Karácsony feljelentést tett a rendőrségen, majd felháborodott, hogy elkezdtek nyomozni a rendőrök.

„Karácsony Gergelynek már a józan esze is elment?” – kezdte a Facebook-posztját a Fidesz budapesti frakciója. A főpolgármester azon kijelentésére reagáltak, miszerint „a Fidesz átlépte a vörös vonalat, mert a rendőrség a számtalan feljelentés után házkutatásokat tartott.”

A frakció kifejtette, hogy „az elmúlt hetekben nagyon súlyos vádakat hallhattunk a baloldali cápákról és a fővárosi ingatlaneladások körüli jutalék-rendszerről. Számtalan feljelentés történt a rendőrségen, többek között a főpolgármester és kollégái részéről is.

Igaz, ők alaptalan rágalmakat emlegetnek. És akkor Karácsony Gergely felháborodik, mert nyomozni kezd a rendőrség…”

Hírdetés

A frakció megjegyezte, hogy „hát micsoda kettős mérce az”, ha „egy államtitkár gyanúba keveredik, akkor azt kivizsgálják, felfüggesztik a mentelmi jogát, de azzal a Fidesz átlép egy határt, ha a rendőrség nyomoz a baloldal által érintett fővárosi korrupciós vádak miatt”.

A posztjukat Karácsonynak címzett költői kérdések armadájával zárták: „Ha nem a rendőrség, akkor ki tudja kellő felhatalmazással feltárni a valóságot?

Miért akad ki a főváros első embere, ha a bűncselekmény gyanúját a rendőrség kivizsgálja?

Azért mert a hatóság idézésére kötelező megjelenni és válaszolni a kérdésekre?” Végezetül kifejtették, hogy „mindannyiunk érdeke, hogy kiderüljön az igazság!”


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »