Fidesz: Karácsony Gergely szaboltálja a zuglóiak ingyenes parkolását

Fidesz: Karácsony Gergely szaboltálja a zuglóiak ingyenes parkolását

A Fidesz-KDNP zuglĂłi polgĂĄrmesterjelĂśltje szerint KarĂĄcsony Gergely, bĂĄr maga is megszavazta, most „elszabotĂĄlja” az ingyenes parkolĂĄs bevezetĂŠsĂŠt a kerĂźleti lakosok szĂĄmĂĄra, a Fidesz ugyanakkor visszamenőleg ingyenessĂŠ tennĂŠ a parkolĂĄsi rendszert a zuglĂłiaknak.

Hírdetés

teszt.ingatlanportal-zuglo.hu

Rozgonyi ZoltĂĄn kedden, a XIV. kerĂźleti BosnyĂĄk tĂŠren tartott sajtĂłtĂĄjĂŠkoztatĂłjĂĄn hangsĂşlyozta: KarĂĄcsony Gergely 97 napja veszi semmibe a zuglĂłiak ĂŠrdekeit, hiszen jĂşnius 13-a Ăłta, azaz tĂśbb mint hĂĄrom hĂłnapja mĂĄr ingyenesnek kellene lennie a parkolĂĄsnak a kerĂźletben ĂŠlők szĂĄmĂĄra, azonban semmilyen előrelĂŠpĂŠs nem tĂśrtĂŠnt, tovĂĄbbra is egy „feneketlen kĂştba” folynak az automatĂĄkba dobott forintok.
   
Kiemelte: az ingyenessĂŠget mĂĄjusban maga KarĂĄcsony Gergely is megszavazta, azonban arra is alkalmatlan, hogy egy ĂŠrvĂŠnyes kĂŠpviselő-testĂźleti dĂśntĂŠst vĂŠgrehajtson. „ElszabotĂĄlja az egĂŠszet, egĂŠsz nap tĂŠvelyeg a vĂĄrosban, ZuglĂłval pedig nem foglalkozik” – fogalmazott Rozgonyi ZoltĂĄn, aki szerint emiatt felvetődik a kĂŠrdĂŠs, hogy KarĂĄcsony Gergely miĂŠrt akart egyĂĄltalĂĄn polgĂĄrmester lenni, ha ilyen egyszerĹą dolgot sem old meg.
   
A Fidesz-KDNP polgĂĄrmesterjelĂśltje szerint KarĂĄcsony Gergely tovĂĄbbra is adĂłs egy ĂĄtfogĂł kimutatĂĄssal arrĂłl, hogy a parkolĂĄsi rendszer milyen vesztesĂŠggel mĹąkĂśdik. HozzĂĄtette: megĂ­tĂŠlĂŠsĂźk szerint mĂĄr tĂśbb mint egymilliĂĄrd forint kĂĄrt okozott ZuglĂłnak a parkolĂĄs ĂźzemeltetĂŠse.
   
Rozgonyi Zoltán közölte: amennyiben a zuglóiak bizalmából megválasztják polgármesternek, akkor június 13-tól visszamenőlegesen ingyenessé teszi a parkolást a zuglóiak számára a kerület egész területén, vagyis az azóta befizetett parkolási díjakat és a bírságokat visszafizetik a zuglóiaknak.
   
„Nemcsak a parkolĂĄsban, hanem a kĂśltsĂŠgvetĂŠsben ĂŠs a kĂśzterĂźleteken is rendet teszĂźnk ZuglĂłban” – hangoztatta.
   
KitĂŠrt arra is: a baloldali pĂĄrtok alkuja nyomĂĄn „a RĂłzsadombrĂłl ZuglĂłba importĂĄlt HorvĂĄth Csaba” mĂĄr kijelentette, hogy azt szeretnĂŠ folytatni, amit KarĂĄcsony Gergely elkezdett. A zuglĂłiak azonban nem kĂŠrnek egy ilyen folytatĂĄsbĂłl ĂŠs a zavaros parkolĂĄsi rendszerből – mondta.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »