Fidesz: Gyurcsányék ugyanúgy fenyegetik az embereket, ahogy tizenöt éve

Gyurcsányék ugyanúgy fenyegetik az embereket, ahogy 15 éve – közölte a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség szerdán az MTI-vel.

Hírdetés

A nagyobbik kormánypárt közleményében arra reagált, hogy Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció ellenzéki előválasztási miniszterelnök-jelöltje szerdán online sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy pártoktól teljesen független közigazgatásra van szükség.
   
A Fidesz azt írta: Gyurcsányék naponta fenyegetik mindazokat, akik nekik nem tetszenek.
   
“Fenyegetik a kormánytisztviselőket, hivatali tisztviselőket, rendőröket, bírókat, ügyészeket, újságírókat azzal, hogy ha a baloldal hatalomra jutna, akkor eltakarítanák őket” – tették hozzá.
   
A közlemény megfogalmazása szerint “azt is tudjuk, hogy nem csak a fenyegetésig képesek elmenni, 15 évvel ezelőtt, az őszödi beszéd kiszivárgása után vízágyúval, lovasrohammal, gumibottal és lövedékkel támadtak az emberekre, és erőszakkal próbálták elhallgattatni mindazokat, akik nem kértek a Gyurcsány-kormányból”.
   
“Márpedig a magyarok többsége ma sem kér Gyurcsányból és a bábjaiból. Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” – zárták kommünikéjüket.
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »