Fidesz: bosszút akarnak állni a kvótareferendum miatt

A Fidesz szerint a bevándorláspárti erők újra aktivizálják magukat, hogy bosszút álljanak Magyarországon a kényszerbetelepítésről szóló népszavazás elrendelése miatt.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében az Amnesty International (AI) közleményére reagált. Az AI azt írta, hogy az emberi jogok széles körű korlátozását lehetővé tevő terrorellenes intézkedések bevezetésére ad lehetőséget a kormány számára az alaptörvény, a rendőrségi törvény, a nemzetbiztonsági szolgálatokról, valamint a honvédelemről szóló törvények tervezett módosítása.

A Fidesz szerint a bevándorláspárti szervezetek ismét nyomást akarnak gyakorolni a kormányra, a baloldal és a brüsszeli politikusok mellett újra támadásba lendültek Magyarország ellen. Korábban a fizikai és a jogi határzár ellen léptek fel, most a népszavazást és a terrorizmus elleni akciótervet támadják, mert nemcsak támogatják, hanem segítik is az Európa felé tartó illegális bevándorlást – írták. Úgy folytatták: az AI nemzetközi kampányt folytat a bevándorlók beengedéséért és betelepítéséért.

“Ezek a szervezetek is azt szeretnék, ha a magyar emberek csendben tűrnék, és szó nélkül hagynák, hogy Brüsszel döntsön helyettük a bevándorlók betelepítéséről.”

A valódi menekülteket eddig is segítette, és ezután is segíti majd Magyarország, de “nem kérünk sem a kényszerbetelepítésből, sem a potenciális terroristákból”. Ezért érkezzen bármilyen nyomás, “kitartunk a népszavazás megrendezése és a terrorizmus elleni akcióterv végrehajtása mellett”, mert ezek a magyar emberek jogait és biztonságát szolgálják – olvasható a közleményben.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »