Fidesz! Az évszázad tahósága kovácsbélázni az égbekiáltó önfeladáskor

A Fidesz szerint Vona Gábor korrupttá tette és Európa legsúlyosabb korrupciós botrányába navigálta a Jobbikot. Vérlázító a kormánypárt álláspontja, amikor a nemtelenül támadott Kovács Béla ügyét próbálják maguk javára fordítani. Egy olyan kormányzópártról van szó, amely Izrael leghűségesebb csicskája és ha valami huszadrangú diplomata azt mondja, hogy kuss, a magyar kormány vigyázzba áll és megnyitja a misztikus pénzcsapot kiengesztelésül a zsidók számára.

Magyar Menedék - Badiny

Hírdetés

Ezt a nagyobbik kormánypárt közölte a Jobbik elnökének csütörtöki sajtótájékoztatójára reagálva. Az ellenzéki politikus azt mondta: bejelentéssel fordul Polt Péter legfőbb ügyészhez amiatt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kedden a parlamentben azt mondta neki címezve: a Jobbik tele van bűnözőkkel, egy kitartott párt.

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy reagált: ha Vona Gábor már az ügyészségen jár, tegyen végre vallomást arról mit tud Kovács Béláról, milyen idegen hatalmakat szolgál a Jobbik és mennyi pénzért adta el a lelkét.

Immár nyolc hónapja, hogy Vona Gábor és Kovács Béla folyamatosan menekülnek a felelősség és a kérdések elől. Pedig nemcsak a nyomozó hatóságok, hanem a magyar emberek – a Jobbik szavazói különösen – szeretnék tudni, hogy valójában milyen érdekeket szolgál a Jobbik és mennyi pénzért teszi azt – írták.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »