Fidesz: az álszent Gyurcsány-show mai adását láthattuk

Fidesz: az álszent Gyurcsány-show mai adását láthattuk

A milliárdos Dobrev Klára figyelmét elkerülte a szocialista szövetségesük luxusnyaralása – emlékeztet a kormánypárt közleménye.

A Fidesz reagálásában álszentnek nevezte Dobrev Klára azon nyilatkozatát, amelyben felháborítónak nevezte a fideszes „kevesekkel” szemben a magyarok jelentős része egy néhány napos nyaralást sem engedhet meg magának.

„Az álszent Gyurcsány-show mai adását láthattuk. A milliárdos Gyurcsányné síró hangon képes kiállni aznap, amikor Gyurcsányék fővárosi embere éppen a tengerben lovagoló luxusnyaralásával henceg.” – olvasható a Fidesz közleményében, reagálva Dobrev Klára hangulatkeltő szavaira. A DK miniszterelnök-jelöltje mai nyilatkozatában úgy tett: a magyarok jelentős része egy néhány napos nyaralást sem engedhet meg magának.

 

A Fidesz közleményben ragált Dobrev Klára szavaira MTI/ Mohai Balázs

A nagyobbik kormánypárt rámutatott: a napokban Tüttő Kata szocialista főpolgármester-helyettes egy görög szigeten nyaralt, amiről vasárnap Instagram oldalán közzétett egy videót. A felvételen az látható, hogy a tengerből lóháton vágtat ki a baloldali politikus, aki azóta törölte a posztot.

Hírdetés

Luxusnyaralásával hivalkodott Tüttő Kata

Városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettesként a főváros vagyonának kezelését bízták arra a Tüttő Katára, aki vasárnap luxusnyaralásáról tett közzé egy hivalkodó videót.

Tegnap került nyilvánosságra Tüttő Kata nem mindennapi Instagram-videója. A szocialista politikus jelenleg a görögországi Zakynthos szigetén tölti a vakációját, és a jelek szerint kipróbálta a milliomosok körében kiemelkedő népszerűségnek örvendő tengeri lovaglást. Az általa közreadott felvételen ugyanis az látható, amint lóháton kijön a tengerből.

A videót Tüttő hamar eltávolította, de a Videán megtekinthető!

A történetek kapcsán fontos megjegyezni, hogy Tüttő Kata a baloldal egyik fontos szereplője, politikai karrierjét Leisztinger Tamásnak, a szocialista-szabad demokrata kormányok alatt meggazdagodó, milliárdos oligarchának köszönheti.

A baloldali városvezetés közel két éve alatt több korrupciós vagy korrupciógyanús ügy került nyilvánosságra, ezek egy része Tüttőhöz köthető. Ahogy a fentiekben említettük, a szocialista politikus nem szakadt el véglegesen milliárdos pártolójától, élettársától, Leisztinger Tamástól, amit jól jelez a buszmutyi néven ismertté vált korrupciós botrány.

Nem ez volt az egyetlen kellemetlen történés Tüttő körül. Hosszas ügyetlenkedés után idén januárban a főváros azt az A-Híd Zrt.-t hozta ki nyertesként a Lánchíd felújítására kiírt tenderen, amelyik meghívta  Karácsony Gergely helyettesét az egyik rendezvényére. Mindenképpen érdekes, hogy a cég ötmilliárd forinttal drágábban újíthatja fel a Lánchidat, mint amennyiért Tarlós István korábbi főpolgármester idején végezte volna el a munkát – írja az Origo.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »