Fidesz: A Jobbik gyáva

Fidesz: A Jobbik gyáva

Az alaptörvény módosítása olyan nemzeti ügy, ahol nincs helye semmilyen párt vagy egyéni hatalmi érdeknek, ezért a kormánypártok ismét azt kérik az ellenzék képviselőitől, hogy védjék meg az országot a migránsok betelepítésétől, és szavazzák meg az alkotmánymódosítást.

A Fidesz parlamenti frakciójának szóvivője szerint a kvótanépszavazás veszélye nem múlt el, Brüsszel ugyanis nem hajlandó visszavonni a kötelező kvótát. Halász János hozzátette: november 8-án a parlamenti szavazásnál kiderül, hogy ki akarja megvédeni Magyarországot és ki nem.

Hírdetés

„A szavazás során számítunk az LMP-s képviselők támogatására, a szocialistákéra sem számíthatunk, nem számíthatnak a magyarok, hiszen el sem akarnak jönni a szavazásra. Ami pedig a Jobbik viselkedését illeti, azt látjuk, hogy Vona Gábor és pártja hatalmi érdekei szerint váltogatja az álláspontját. Áprilisban még azt mondta, hogy aki nem szavazza meg az alaptörvény módosítását az hazaáruló. Most pedig a Jobbik kifogásokat keres, hogy nemmel szavazhasson, de határozott meggyőződésünk, hogy a Jobbik gyáva ahhoz, hogy ne szavazza meg a törvénymódosítást” – fogalmazott Halász János.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »