Fidelitas: Karácsony még mindig nem számolt el a százmilliókkal

Karácsony Gergely főpolgármester még mindig nem számolt el a kampányra Amerikából kapott százmilliókkal – hívta fel a figyelmet a Fidelitas szerdán közzétett Facebook-videójában.

Hírdetés

Ozsváth Kálmán, a Fidelitas szóvivője a videóban felvetette: vajon “ki kapott 100 milliókat azért, hogy átadja másoknak Magyarország irányítását?”
   
Azt mondta, ismét eljöttek a Városházára, hogy számon kérjék Karácsony Gergelyt, “a millió dolláros bébit”, mert még mindig nem sikerült elszámolni azzal a több száz millióval, amelyet kampányra kaptak Amerikából.
   
Ozsváth Kálmán kijelentette: “elég volt azokból a baloldali politikusokból, akik guruló dollárokért eladják a hazájukat, és a hatalomért idegen érdekeket szolgálnak. Elég volt abból is, hogy Gyurcsány, Márki-Zay, Karácsony és az összes többi szankciópárti politikus éjjel-nappal hazudik arról, miként és legfőképpen miért kapták a dollármilliókat”.
   
“A Gyurcsány-show” folytatásában Karácsony Gergely “Gyurcsány magatehetetlen bébijének” szerepét alakítja. “Előadja a kis ártatlant”, aki soha semmiről nem tud, és persze semmiről nem tehet. Ezzel szemben mi az igazság? “A rendszerváltás óta nem láttunk ilyen mértékű beavatkozási kísérletet Magyarországon, de ismerjük a Soros-kottát: pénz beszél, Karácsonyék bólogatnak” – mondta a Fidelitas szóvivője a Facebook-videóban.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »