Fiatalkorúak akartak megerőszakolni egy nőt

A nő egy békési szórakozóhelyről tartott hazafelé, amikor megtámadta a két fiatal vasárnap. A sértett segítségért kiabált, szerencsére egy járókelő meghallotta. A támadók ezután biciklivel elmenekültek a helyszínről, de rövid időben belül mindkettőjüket elfogták.

Békésen, a József Attila utcában vasárnap 4 óra körüli időben két fiatal támadt rá egy 23 éves nőre, aki az egyik szórakozóhelyről hazafelé gyalogolt. A földre vitték, fogdosni kezdték – számolt be az esetről a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hírdetés

A részletek szerint egy férfi meghallotta, amint a nő segítségért kiabál. Rászólt a fiúkra, akik kerékpárral elmenekültek a helyszínről. Ezt követően a férfi értesítette a történtekről a közelben járőröző rendőröket. Az egyenruhások egy órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 14 és 15 éves fiatalkorúakat.

A Békési Rendőrkapitányság szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt mindkét fiatalt őrizetbe vette és elrendelte előzetes letartóztatásukat.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »