Fiatalkorú lány megerőszakolását videózták le Salgótarjánban

Fiatalkorú lány megerőszakolását videózták le Salgótarjánban

"Döbbenetes videókat juttattak el szerkesztőségünkhöz. A felvételeken az látszik, hogy egy fiatal pár a nyílt utcán, a földön fekve szexel, miközben több fiatal kamerázza őket a telefonjával. Mint kiderült, a kockákat múlt pénteken, egy salgótarjáni szórakozóhelyhez közeli parkolónál rögzítették" – írja a Blikk.

A videón, amelyet persze nem tettek közzé, jól látszik: a fiatalkorú lány szinte öntudatlan állapotban van, míg "partnere" néha – láthatóan élvezve és folyamatosan kommentálva a helyzetet – ki-kitekint az őket körbeállókra.

– Pénteken történt ez az egész, a helytől nem messze, a parkolónál, a kukák környékén – mesélte a lapnak egy neve elhallgatását kérő szemtanú. – A lány jól láthatóan ki volt ütve. Ahogy láttuk, valószínűleg szinte totális öntudatlan állapotban lehetett, magatehetetlennek tűnt – mesélte.

Hírdetés

A botrányos és megalázó eseményről készült videók pár nap alatt körbeszáguldottak az interneten, vírusként terjedtek a helyiek között. Sokan nehezményezték, hogy a szórakozóhely biztonsági személyzete nem lépett közbe. A vádakra reagálva az érintett hely, az Apolló Dance Hall az ügyben Facebook-oldalán reagált:

Kikerült a világhálóra egy videó, amelyet az Apollo Dance­ Hallhoz kötnek – írták közleményükben. – Az a hely, ahol a cselekmény történt, nem tartozik közvetlenül a szórakozóhely területéhez. Ettől az esettől a club teljesen elhatárolódik, de ettől függetlenül lépéseket fogunk tenni.

Nemcsak a diszkó, hanem a rendőrség is nyomozást indított az ügyben, szakértőkkel vizsgálják a történteket:

– A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya szexuális erőszak bűntett és más bűncselekmények gyanúja miatt folytat eljárást. Az eset körülményeit a hatóság szakértők bevonásával vizsgálja – tájékoztatta a lapot Nágel Tamás, a rendőrség sajtóreferense, azonban többet a nyomozás érdekeire való tekintettel nem akart elárulni.

Aki tizennyolc éves kor alatti személyt szexre kényszerít, két évtől nyolc évig terjedő büntetést kaphat. Az a személy is súlyos bűncselekményt követ el, aki gyermekpornográfiát rögzít, továbbít: akár három évre is rácsok mögé kerülhet. Ebbe beletartozik az, ha felvételt privát készüléken tárolnak, emellett az is, ha a felvételt továbbítják másnak is.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »