Fiatalkorú fiúkkal elégíttette ki beteg vágyait egy Veszprém megyei önkormányzati képviselő

Nyár óta több fiatalkorú fiút is megronthatott az egyik Veszprém megyei település önkormányzati képviselője – tudta meg az Omega Hírek. A középkorú férfi néhány ezer forintért és édességért cserébe kért szexuális szolgáltatásokat a fiataloktól. A képviselő csak a közelmúltban bukott le, az egyik szülő feljelentése nyomán rendőrségi eljárás is indult a korábban köztiszteletben álló férfi ellen.

Szeptember végén az egyik Balaton-felvidéki faluban figyeltek fel arra, hogy egy helyi 14 éves fiú egy idegen férfival a csokoládés polcon válogat a boltban. Kiderült, hogy a vásárlást megelőzően a gyermek orálisan kielégítette a férfit, aki a szexuiális szolgáltatást némi nassolnivalóval viszonozta.

A lapnak a településen élők arról beszéltek, hogy a helyi családsegítő szolgálat dolgozói már júiusban felfigyeltek arra, hogy szokatlanul sok pénz van fiatal fiúknál. Akik korábban pár száz forintot tartottak maguknál egy üdítőre, a szünidőben több ezer forinttal járták a falu utcáit. Amikor beültek a helyi közösségi házba internetezni, a bankjegyeket és kisebb halom édességet kipakolták a zsebükből az asztalra.

A helyi kisboltban is felfigyeltek az eladók arra, hogy egy idegen férfi mindig másik fiúval tér be vásárolni. De azt is megfigyelték, hogy a férfi, akiről azóta megtudták, az egyik környékbeli falu önkormányzati képviselője, előszeretettel furikázza a tizenéves fiúkat. És összerakták a képet. A legutóbbi eset után az egyik fiú megtört, és elmondta a szüleinek, mi történt vele.

– A hír azóta bejárta a falut, és mondhatom, mélységesen fel vagyunk háborodva. Kiderült, hogy a fiú megrontása nem egyedi eset volt. Most olyan tíz körüli fiatalról beszélik, hogy a képviselő levitte őket Balatonfüredre a Koloska-völgybe "játszani". Azt mondta, nekik is jó lesz, és cserébe kapnak egy kis zsebpénzt és csokit, cukrot is választhatnak maguknak az üzletben. Egy kicsit idősebb fiúnak, úgy tudni, üzletet is ajánlott a férfi, hogy több pénzzel honorálná, ha más, fiatalabb fiúkat is beszervezne – mesélte a lapnak egy névtelenséget kérő olvasója.

Hírdetés

A környéken szinte lincshangulat alakult ki. A megrontott gyermekek, vagyis akikról most azt sejtik, a képviselő megronthatta őket, egytől egyig jó családból származnak. Senki sem érti, mivel tudta rávenni őket egy aberrált férfi, hogy örömet szerezzenek neki. Egyes családokban állítólag szégyenként élik meg a történteket, ezért nem tettek eddig lépéseket, csak szorosabban fogják a gyermeküket. De van olyan szülő is, aki feljelentést tett a rendőrségen.

A képviselő falujában is elterjedt a történtek híre. A napokban közmeghallgatáson is téma lesz a gyermekek védelme és a közfeladatokra méltatlanná vált képviselő ügye.

Gyanúsítottként hallgatták ki

A Veszprém megyei rendőrség azzal gyanúsít egy 60 éves férfit, hogy "szexuális természetű kéréseinek teljesítéséért egy fiatalkorú fiúnak édességet, illetve néhány ezer forintnyi készpénzt adott át".

Ezt azután közölte Az Index megkeresésére a rendőrség, hogy érdeklődtek, igaz-e az a sajtóértesülés, miszerint az egyik Veszprém megyei település önkormányzati képviselője nyár óta több fiatalkorú fiút is megronthatott.

A rendőrség a nyomozás érdekeire és az érintettek személyiségi jogaira tekintettel nem ad több információt. Azt azonban még közölték, hogy a férfit – aki egy Veszprém megyei kistelepülésen él – már kihallgatták gyanúsítottként.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »