Fiala János kiesett a pikszisből

Fiala János kiesett a pikszisből

A rádiós korábban több önkormányzattal is szerződésben állt, ám már négy kerület is jelezte, hogy nem kívánja tovább támogatni a Civil Rádióban futó Keljfel Jancsit.

Zugló, Ferencváros és Újpest után Pestszentlőrinc is szerződést bont a Civil Rádió Keljfel Jancsi című műsorával. Az önkormányzatok azzal indokolták a döntésüket, hogy Fiala János közpénzből üzemelteti az adást, amihez a jövőben nem kívánnak asszisztálni. 

Én Karácsony Gergelyre szavaztam, ugyanakkor elveszítettem az összes partneremet, akikkel való együttműködés nem kizárólag anyagi vonzatú volt, amit a hallgatóim mérsékelten értettek meg…. A partnereim közül nem csak a választás okán vesztettem el sokat, hanem az újakkal sem sikerült kontaktust teremtenem különböző okokból

– mondta Fiala János a Civil Rádióban még október végén. 

Vagyis a korábban Fidesz–KDNP vezette önkormányzatok támogatták azt a műsort, amit Karácsony Gergely szimpatizánsa vezetett. Most jött a felsorolt kerületekben a fordulat és azonnal felmondják a szerződéseket, amelyek értelmében a kerületek szereplési lehetőséget kaptak az adásban.

Hírdetés

Szaniszló Sándor Pestszentlőrinc polgármestere egyenesen azt mondta a 444.hu-nak, hogy 

Fiala műsora rosszabb, mint a fideszes pártsajtó

Sőt szerinte Fiala baloldalinak állítja be magát, és ebből a pozícióból fényezi a fideszes polgármestereket.

Kecskés István – https://media.blogstar.hu/

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »