Feszül a világuralmi „buborék”

Feszül a világuralmi „buborék”

Dr. Somogyi János: A napnál is világosabb, hogy a magyarság nemzeti létének megmaradása a tét a jövő évi parlamenti választáson. Persze azért nem „ez a harc lesz a végső”, hiszen a globalista birodalomépítő erők nem fogják a demokratikus választási eredményt elfogadni, és hidegháborús (ha kell forró háborús) helyzeteket fognak provokálni.

„Az Európai Bizottság az uniós bíróság elé idézi Magyarországot és átalányösszegű pénzügyi szankció, valamint napi kényszerítő bírság kiszabását kéri” – adta hírül a sajtó. Dr. Somogyi János nyugalmazott ügyvédnek, politikai publicistának tett föl kérdéseket a Gondola.

– Ügyvéd úr, az Európai Bizottságnak az a kifogása, hogy hazánk 2015 óta „Nem hozta meg a menekültügyi eljáráshoz való tényleges hozzáférés biztosításához szükséges intézkedéseket.” A – minként igazságügyi miniszterünk a napokban nevezte őket – „brüsszeli buborék” szerint „Azoknak a nem uniós állampolgároknak, akik a szerb-magyar határon akarták igénybe venni az eljárást, azzal kellett szembesülniük, hogy szinte lehetetlen kérelmük előterjesztése.” Az Európai Bizottságnak ez a gondja most jött felszínre, amikor a lengyel-fehéroroszhatáron háborús ostrom zajlik. Lavrov orosz külügyminiszter panaszolja: Lengyelország könnygázt és vízágyúkat vetett be a migránsok ellen. Nos, könnygáz és vízágyú ellen „szinte lehetetlen kérelmük előterjesztése”… De ezzel az Európai Bizottságnak most nincs semmi baja, a lengyeleket nem akarja „napi kényszerítő bírságnak” alávetni. Mi bújhat meg a bődületes EU-abszurditás mögött?

– Egyre nyilvánvalóbb, hogy az EU-s vezérek ürügyeket keresnek arra, hogy a lengyeleket és a magyarokat kilépésre kényszerítsék. Minden lehetséges eszközt, módszert felhasználnak ehhez, például a tagországoknak járó pénzek visszatartását és az EU-s intézményeket, bíróságokat is. Az egykori szovjet birodalom pártvezetői sötétben tapogatózó amatőrök voltak a brüsszeli EU-s bürokrata elit dörzsölt, cinikus, gátlástalan gengsztereihez képest, akiktől egy fityinget sem remélhetünk, amíg nem úgy táncolunk, ahogy ők fütyülnek.

Coronavirus crisis spells doom for Putin's dreams of rebuilding the Soviet  empire - Atlantic Council

Kép: atlanticcouncil.org

Ennek ellenére nem lenne helyes az EU-ból kilépni, és viselni kell a megpróbáltatásokat, miközben szervezni kell az ellenállást, az összefogást a közép-európai népekkel, a nyugat-európai nemzeti pártokkal, valamint a keleti, ázsiai országokkal, ahogyan ezt az Orbán-kormány teszi is. Csak így lehet elérni, hogy az EU imperialista birodalmi törekvéseinek gátat vessünk, a globalista világelit gyarmatosító törekvését kivédjük és a nemzethalált elkerülhessük.

– Megnyílhat a lehetőség, hogy európai uniós forrásokból támogassák a fizikai akadályok telepítését a közösség külső határán – írta a Die Welt című német lap az Európai Tanács elnökének varsói látogatásával kapcsolatban. Charles Michel a lengyel fővárosban elmondta, hogy az EU a következő napokban megvitatja a „fizikai infrastruktúra finanszírozásának lehetőségét a határokon”. Egy korábbi osztrák vezető nevetségessé vált akkor, amikor a kerítést kétszárnyú kapunak mondta, Michel most azzal csinál bohócot magából, hogy a kerítést „fizikai infrastruktúrának” nevezi. Mindamellett Varga Mihály pénzügyminiszter most tette közzé: 2015 óta a magyar költségvetés 590 milliárd forintot fordított az európai unió és a magyar határ védelmére, és Brüsszel az összegnek csupán 1 százalékát finanszírozta eddig. Miért tudhatjuk biztosan, hogy a brüsszeli szélsőség hazánknak egy fillért sem ad Európa védelméért?

– Az EU egy fillért sem fog adni Magyarországnak, sem a határkerítésre, sem másra. Az Orbán-kormánynak azért nem ad, mert ezáltal akarja megbuktatni. A jövő évi választásokkal – ne adj’ Isten kormányra kerülő – „baráti kormánynak” pedig nem is kell pénzt adnia, hiszen az egy kollaboráns kormány lenne, amely birodalmi helytartóként funkcionálva felélné az előző kormány gazdasági eredményeit és dobra verné a nemzeti vagyont, és így lenne kifizetve a brüsszeli (és globalista) birodalomnak tett szolgálataiért. A napnál is világosabb, hogy a magyarság nemzeti létének megmaradása a tét a jövő évi parlamenti választáson. Persze azért nem „ez a harc lesz a végső”, hiszen a globalista birodalomépítő erők nem fogják a demokratikus választási eredményt elfogadni.

Hírdetés

Kép: theguardian.com

És hidegháborús (ha kell forró háborús) helyzeteket fognak provokálni, amit csak a már említett normalitás alapján álló, szabadságvágyó erők széleskörű ellenállásával, összefogásával lehet majd kivédeni.

– Frissebb hír: „az európai bíróság szerint magyar szabályozás sérti a befogadási irányelvből eredő kötelezettségeket, mivel büntetőjogi szankciót írt elő a menedékjog iránti kérelmek benyújtását szervező tevékenység esetében, amennyiben bizonyítható, hogy a segítséget nyújtó személy tudatában volt annak, hogy a kérelemnek a szabályozás értelmében nem lehet helyt adni.” Ez egyértelműen azt jelenti, hogy az európai bíróság támogatja az embercsempészés bűncselekményét. És erre a bűnelkövetésre akarja kényszeríteni Magyarországot is. Hogyan lehet egy kiemelten magas hivatalt megszálló bűnöző csoport ellen megvédeni a társadalmat?

– Az EU és csatolt részei tökéletes összhangban működnek az imperialista, globalista birodalom megvalósítása érdekében. Az európai népek társadalmai jelenleg annak a békának a helyzetében vannak, akit beletettek egy nagy fazék hidegvízbe és meggyújtották alatta a tűzet.

Kép: myemail.constantcontact.com

A hidegvíz már melegszik, egyes nyugat és észak európai társadalmak békái alatt már meleg is, de a békák még ezt észre sem vették, jól elvannak a kellemesnek tűnő meleg vízben, eszük ágában sincs kiugrani belőle, így nagy valószínűséggel már nem menekülhetnek a megfövéstől, a nemzethaláltól. A karakán európai társadalmak (köztük a magyar, lengyel, dán és talán még néhány) intenzív külpolitikát folytat, szövetkezik, összefogást épít keleten, nyugaton egyaránt, mert nem akar belekerülni a tűzre tett fazékba, felismerve az ebben rejlő végzetes veszélyt.

– Képtelenség, hogy a „brüsszeli buborékban” agyalágyult emberek lennének, hiszen akkor nem tudták volna elfoglalni ezt a hatalmas jövedelemmel járó, ugyanakkor nulla felelősséget rájuk rovó beosztást. Sokkal inkább az lehet gondolkodásmódjuk: „tudjuk elmebetegség, amit csinálunk, de mi még ezt is megtehetjük veletek, mert gyengék vagytok ahhoz, hogy ellenálljatok nekünk.” Hogyan tudjuk megfékezni a tébolyult arroganciát?

– Attól tartok, hogy a brüsszeli buborékban leledző politikai elit bagázs nem mentálisan sérült figurák gyülekezete, hanem sokkal inkább céltudatos, gátlástalan, aljas figurák, akiket csak a népharag tudna letaszítani a trónjukról, de – sajnos – ennek az erőnek a jelentős része békaként már a melegedő fazékban élvezkedik, és a brüsszeli elit szítja alattuk a tűzet. Vagyis az imperialista birodalmat építő megszállottak arroganciáját csak a nemzeti identitására büszke, szabadságszerető népek összefogása, együttes fellépése győzheti le. Ezt világosan látja a lengyelek, magyarok nemzeti kormánya, de tisztában van ezzel a brüsszeli birodalomépítő elit is, ezért folyik egyre ádázabb küzdelem, sőt élethalál harc, a gyarmatosító szándékú globalisták és a szabadságszeretők népek között.

 Molnár Pál

 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »