Férjhez ment Orbán Viktor második lánya

Férjhez ment Orbán Viktor második lánya

Orbán Ráhel után a kormányfő második lánya – az öt közül a középső gyerek– Sára is férjhez ment, tudta meg a nemrég Andy Vajna érdekeltségébe került Bors Online.

Mint írják, Sára párja az a Szokira Tamás, akivel évek óta együtt járnak, s aki a Fidesz külügyi kabinetjének európai politikai tanácsadójaként kezdte karrierjét, majd Navracsics Tibor európai biztossal kiment Brüsszelbe, a a fideszes politikus kabinetjének tagjaként.

Szokira Tamás neve akkor került be köztudatba, amikor 2014-ben Orbán-családdal Rómába utazott, s erről egy fotót a miniszterelnök a Facebook-oldalára is kirakott – a képen a Szent Péter téren mosolyognak együtt.  

Hírdetés

A lagzit szombaton, Felcsúton tartották. A Borsnak egy szemtanú azt mondta: akkora volt a felhajtás a biztonsági erők részéről, mintha a NATO csúcstalálkozót rendezték volna a faluban.

Az óvatosság érthető: fokozott ellenőrzés ide vagy oda,  legutóbb Orbán Ráhel esküvőjén valaki két okostelefont is ellopott a nagy forgatagban.

Mint az Átlátszó blog kiderítette, az  eset után a rendőrség a kiszolgáló személyzet több tucatnyi tagjától vett DNS-mintát, és 12, 3 millió forintot költöttek az ellopott mobilok utáni nyomozásra –  a tolvajt vagy tolvajokat viszont azóta sem találták meg.

 

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »