Férfi kézilabda-vb – Lékai: Borzalmasan játszottunk

Férfi kézilabda-vb – Lékai: Borzalmasan játszottunk

Lékai Máté szerint borzalmasan játszott a magyar férfi kézilabda-válogatott hétfő este, amikor 27–20-ra kikapott Portugáliától az olimpiai kvalifikációs világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, Kristianstadban.

„Teljesen maga alatt volt mindenki. Lehet, hogy fejben, mentálisan nem voltunk ott. Székely Márton volt az egyetlen, aki kiemelkedően játszott, de együtt sírunk, együtt nevetünk. Ezek is mi vagyunk, sajnos tudunk így is játszani. Nagyon akartunk nyerni, de ma csak ennyire voltunk képesek”

nyilatkozta a Ferencváros irányítója, akinek három kapura lövése volt, de gólt nem szerzett.

A magyarok – akiknek a legjobb hét közé jutás a céljuk – csütörtökön 35–27-re nyertek a Koreai Köztársaság ellen, szombaton hatgólos hátrányból 30-28-ra legyőzték Izlandot, csoportjuk harmadik helyén végeztek, és két pontot visznek magukkal a középdöntőbe. A göteborgi csoportban szerdán az Európa-bajnok Svédországgal, pénteken Brazíliával, vasárnap pedig a Zöld-foki Köztársaság együttesével találkoznak.

Hírdetés

Hozzátette, bízik benne, hogy valahogy fel tudnak állni a következő három mérkőzésre, kiadják magukból, ami bennük van, és ennél sokkal jobb játékra lesznek képesek.

„Nyilván nem mi vagyunk az esélyesek, de valahogy nyernünk kellene, hogy életben tartsuk a reményt a céljaink elérésére”

mondta a szerdai, svédek elleni meccs kapcsán.

nemzetisport.hu


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »