Ferenc testvér megvédte Péter testvért…

Ferenc testvér megvédte Péter testvért…

Gyurcsány Ferenc, alias Ferenc testvér megvédte Niedermüller Péter párttársát, vagy ahogy ő nevezte: Péter testvért, aki nemrég „rettenetes képződménynek” nevezte a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat és nőket.

Az egyébként többször is bérmálkozó Ferenc testvértől megtudhattuk, hogy Péter testvér nem azt mondta, nem úgy mondta, ahogy az elhangzott az ATV-ben, nem arra gondolt, amivel vádolják, s amire valójában gondol, az nagyon rendben van. És ő, mármint Ferenc testvér érti, mire gondol az ő „testvére”.

És egyáltalán: Niedermüller valójában egy kitűnő demokrata…

Én meg úgy látom: Gyurcsány védőbeszéde komolytalan, talán még ő maga sem veszi komolyan, amit mond. Inkább még jobban eláztatja párttársát, pártja alelnökét ezzel a nevetséges és szánalmas szövegével.

Erre mondják azt: védjen meg téged a Gyurcsány Ferenc…

De komolyra fordítva a szót: Niedermüller Péter nem egy kitűnő demokrata, hanem a globalista elit szélsőséges, rasszista hasznos idiótája.

Ám egyben tévednek a globalizmus irányítói, a Soros-hálózat vezetői: nemcsak számukra hasznos idióta Niedermüller, hanem a nemzeti- keresztény és szuverenista (régebbi elnevezéssel: jobboldali) tábor tagjainak is. Sőt, utóbbiaknak – nekünk – sokkal hasznosabb, mint nekik.

Hogy miért is?

Mert a globalista-liberális tábor „okosabbjai” felöltöztetik, kicsit álcázzák, eladhatóvá teszik a világnézeti-politikai-kulturális-vallási ellenségeikkel (számukra ellenségek vagyunk!) szembeni érveiket, támadásaikat. Tudják, hogy erre szükségük van ahhoz, hogy ártatlan, kevéssé tájékozott embertársaikat megvezessék és ájtatos humanista szövegekkel meggyőzzék őket. Éppen ezért, amennyire csak lehet, nem beszélnek valós gyűlöleteikről és céljaikról a nagy nyilvánosság előtt.

Hírdetés

Ám szerencsére vannak köztük kivételek, akik nem bírnak magukkal és megszólalnak. S ilyenkor feketén-fehéren kiderül, hogy mit is gondolnak-éreznek valójában velünk, fehér, keresztény, heteroszexuális emberekkel szemben: a pokolba kívánnak bennünket.

Ezek közé az izgága emberek közé sorolom egyébként Niedermüller mellett Soros Györgyöt és Dobrev Klárát is.

Soros, akiről ismert, hogy pályafutását a Rothschildokkal együttműködve, az ő hathatós pénzügyi „segítségükkel” kezdte (liberálisok, most ne merjetek antiszemitázni, ne járassátok le magatokat ezzel az ostobasággal!), a globális elit ökle lett (annak idején Marosán György játszott ilyen szerepet a kommunistáknál), egyben megmondó embere, s ezt a szerepet láthatóan élvezi. Világossá tette, hogy ő a nemzetek ellensége, Orbánt le akarja gyűrni, kevert fajú és vallású globális társadalmat akar, s legutóbb már azt is bejelentette, hogy nemzetek feletti oktatási rendszert akar létrehozni.

Sorosról legalább elmondható, hogy nyílt kártyákkal játszik.

És itt van Dobrev Klára, aki a legnagyobb egyszerűséggel és büszkeséggel beszél arról, hogy az unióban meg kell szüntetni a nemzetállamok szuverenitását és meg kell valósítani a nagy álmot, a szuperföderális Európai Egyesült Államokat. Nincs itt semmi kecmec, adjuk fel a nehezen megszerzett függetlenségünket! (Ilyen nyíltsággal még Juncker sem mert – vagy csak ritkán – fogalmazni annak idején…)

Visszatérve Niedermüller Péterre: ő pedig nyíltan kimondta azt – mert már nem tudta magában tartani –, amit az elvakult globalisták a szívük mélyén hordoznak: pokolba a fehér, keresztény, heteroszexuálisokkal!

Mi a CÖF-ben pedig azt gondoljuk, hogy eddig és ne tovább: feljelentettük a DK alelnökét közösség elleni izgatás alapos gyanújával. A globalisták-kozmopoliták nincsenek a törvények felett, nem egyenlőbbek az egyenlők között.

Mi, civilek tettük a feljelentést. Ugyanis azt gondoljuk: vége van a liberális fősodrat uralmának, a továbbiakban itt, Európában meg kell teremtenünk a kettős mérce helyett az egyenlő mércét. Ha harc, hát legyen harc, de egyenlő feltételekkel.

Fricz Tamás – www.magyarnemzet.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »