Fényes nappal raboltak el egy nõt Caracalban

Fényes nappal raboltak el egy nõt Caracalban

Teljesen elképesztő történetről adott hírt a Mediafax hírügynökség, egy nő Caracalon felhívta a rendőrséget, mert szemtanúja volt annak, ahogyan lányt erőszakkal fényes nappal betuszkoltak egy autóba ismeretlenek, és az autó elindult Slatina irányába.

Az Olt megyei rendőrségnek tíz perc alatt sikerült azonosítania és megállítania az autót, a benne található három férfit és két nőt bekísérték kihallgatásra. Az egyik nő azt vallotta, hogy erőszakkal tuszkoltk be az autóba.

A feltehetően elrabolt lány 20 éves, Caracalban lakik, a három férfi 21 és 32 év közötti, és a Dolj megyei Băilești lakói.

Hírdetés

A Mediafaxnak azt nyilatkozták rendőrségi források, hogy a lányt azért rabolták el, mert visszautasított egy lánykérést az egyik gyanúsított részéről, mire az úgy döntött, hogy akkor elrabolja.

A hír megírásának pillanatában még az autó mind az öt utasa a caracali rendőrörsön van, és tovább folynak a kihallgatások.

Caracal a közelmúltban azzal került be a hírekbe, hogy elrabolták és meggyilkolták a 15 éves Alexandra Măceșanut, aki hiába hívta a rendőrséget többször, csak sokára sikerült beazonosítani a hívás helyszínét, és a rendőrök ez után is több órát vártak, míg behatoltak a gyanúsított Gheorghe Dincă házába
(mediafax)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »