Fényes nappal erőszakolta meg a holland nőt a betolakodó feka, még mindig intenzíven van

Rátámadtak egy fiatal nőre és megerőszakolták őt rotterdami otthona előtt szombat reggel. Az áldozatot kórházba vitték, azonnal megműtötték, de jelenleg is az intenzíven van. Olyan súlyos az állapota, hogy a rendőrök még most sem tudták kihallgatni. A rendőrség az elkövetőt még keresi, aki feltehetőleg egy húszas éveiben járó fekete férfi, aki sötét pulóvert viselt és sötét színű biciklivel menekült.

A nőre akkor támadt rá, amikor ő hazaért és épp a saját biciklijét kötötte le. A rendőrség azt feltételezi, hogy támadója hazáig követte. A térfigyelő kamerák felvételeit még vizsgálják és a hatóság szemtanúk jelentkezését is várja.

Hírdetés

A helyi sajtó értesülése szerint az erőszaktevő biciklilánccal fojtogatta áldozatát, de ezt egyelőre hivatalosan nem erősítették meg.

A szomszédok az NL Times-nak azt mondták, hogy bárki láthatta mi történik, ugyanis világos volt. A nő tiltakozó kiáltására figyeltek fel, de nem mentek az ablakhoz, ezért rendőrt sem hívtak, azt gondolták, hogy csak pár bulizó fiatal ért haza.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »