Felvidék a Kárpát-medence Palesztinája lehet

Ha utódaink nyelvet váltanak, valószínűleg azt fogják tanítani, hogy Szlovákia Nagymorávia óta egységes állam, ősi föld, noha a Morva Fejedelemség csak egy rövidke életű birodalom volt.

Ha figyelembe vesszük, hogy a terület előtte és utána is a hun-avar-magyar népeké volt, akkor erősen valószínűsíthető, hogy a Morva Fejedelemség pár évtizede idején sem volt itt más az etnikai összetétel, csak bizonyos uralkodó réteg a fennhatósága alatt tartott egy ideig bizonyos területeket.

A 20. század a magyar nemzet számára az etnikai tisztogatás kora, amely többé-kevésbé napjainkban is tart, csak jóval kifinomultabb módszerekkel.

Kicsit emlékeztet ez a mai Izrael földjére, amit ugye gyakran “ősi föld”- ként aposztrofál a 2. világháború után oda telepített nép, arra hivatkozva, hogy az a múltban is az ő földjük volt, hiszen őslakosságát – a “kánaánitákat” – kiirtották. Mellesleg ezek az ún. kánaániták nem állnak messze tőlünk, magyaroktól.

Meddig tűrjük még, hogy Csallóköz, Bodrogköz és Dél-Szlovákia a Kárpát-medence Palesztinája legyen, Erdéllyel, Kárpátaljával együtt?

Hírdetés

Ébresztő magyarok!!!

Végh Tamás

Magyar Tudat

The post Felvidék a Kárpát-medence Palesztinája lehet appeared first on Magyar Tudat Nemzeti Hírportál.

Related posts:Palesztina megállítaná Izrael terjeszkedését                 Palesztina ENSZ-tagságának…Magyarok kenyere – Összeöntötték a búzát Mohácson – A liszt legnagyobb részét idén is a Böjte Csaba vezette Dévai Szent Ferenc Alapítvány kapja                 Az összetartás…A Kárpát-medencének egységes gazdasági térséggé kell válnia a mezőgazdaságban is Egyre inkább egységes gazdasági térséggé kell válnia a mezőgazdaságban is…


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »