“Felvetődik bennem a kérdés, hogy nincsenek-e Magyarországon olyanok, akiknek előjogai vannak”

A Mi Hazánk mozgalom elnöke, Toroczkai László beszédében arról beszélt, hogy a törvény előtti egyenlőség kérdéses Magyarországon. Szerinte ezt igazolja, hogy Manfred Weber az Európai Néppárt frakcióvezetője, amikor Budapestre jött, hogy “rendezze az ügyét a szövetség egyik tagjával”, akkor az első útja a Dohány utcai zsinagógába vezetett és onnan üzent.

Toroczkai László beszéde legnagyobb részét a balliberális összefogás ekézésének szánta, és hosszasan beszélt a „szivárványkoalíció” és a Fidesz országot kifosztó együttműködéséről is.

Hírdetés

Toroczkai végigment a 12 ponton azt bizonygatta, hogy a balliberális kormányok és a Fidesz valójában kéz a kézben járnak. A sajtószabadság hiányáról és a cenzúráról szólva fontosnak érezte elmagyarázni a hallgatóságnak, hogy a Mi Hazánk miért nem működhet együtt az ellenzéki összefogással, annak ellenére, hogy azok szerint szerint sincs szabad sajtó. Toroczkai itt Orbán érvelését vette elő, eszerint hiába van a kormány által összevont médiaalapítvány, a legnézettebb híradó mégis az RTL Klub híradója. “A Bertelsmann-csoport által irányított nemzetközi médiabirodalom még gazdagabb is, mint a kormány a központosított média alapítványa” – mondta.

Szerinte a kormányzati propagandisták éppen úgy hazudnak, mint a nem kormányzati médiumok. “Erről az eszméit kapcarongyként váltogató balliberális szivárványkoalíció politikusai nem beszélnek.” Toroczkai szerint a nem kormányzati médiumok létező cenzúrájának a bizonyítéka az is, hogy ő maga 23 éves politikai pályafutása során soha nem járt az RTL Klub stúdiójában, még akkor sem, amikor a “második legnagyobb párt” alelnöke volt.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »