Féltékenységből ölte meg élettársa a 24 éves dombrádi nőt – elfogták Lakatos Csabát

Féltékenységből ölte meg élettársa a 24 éves dombrádi nőt – elfogták Lakatos Csabát

Féltékenységből ölte meg élettársa a 24 éves dombrádi nőt – elfogták Lakatos Csabát

Vasárnap elfogta a rendőrség annak 24 éves dombrádi nőnek a (volt) barátját, akit különös kegyetlenséggel öltek meg. A nő holttestére lemeztelenítve, kivéreztetve, összetört fejjel találtak rá a családi ház kertjében.

Hírdetés

A 23 éves Lakatos Csaba az egyik rokonánál bújt el Dombrádon, miután 2020. június 5-én olyan súlyosan bántalmazta 24 éves élettársát, hogy a nő belehalt sérüléseibe. A férfit elfogatóparancs alapján keresték, egyik rokonánál találtak rá június 7-én. A rendőrség azt írta: elfogása és előállítása után L. Cs.-t halált okozó testi sértés elkövetésének gyanújával hallgatták ki a nyomozók gyanúsítottként. A férfi beismerte tettét, amit elmondása szerint féltékenységből követett el. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

„Megmondtuk Nórinak, hogy nem hozhatja ide azt az embert! Tiszteletlen volt és agresszív! Hiába könyörögtünk neki, hogy hagyja el és költözzön haza. Rendszeresen verte! Volt, hogy Nóri kék-zöld foltokkal menekült haza, de az is megesett, hogy Csaba eltörte a kezét és a lábát” – mesélte a Borsnak Dóri, az áldozat testvére.

Nóri édesanyját, Évát is megszólaltatta a lap. Éva azt mondta, hogy a lányának három gyermeke volt, de kettőt elvettek tőle, mert nem voltak megfelelőek az otthoni körülményei, az egyik gyerekét pedig ő, mármint Éva neveli.  

A Bors elérte az elkövető, a 23 éves Lakatos Csaba anyját is. „Egyet biztosan tudok! A fiam nem akarta megölni a szerelmét! A múlt héten egy idegen férfival kapta rajta, hát persze, hogy Csabi megroppant! Alig bírtam megvigasztalni” – mondta.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »