Féltéglával törték be a Fidesz-iroda bejáratát Szegeden

Féltéglával törték be a Fidesz-iroda bejáratát Szegeden

Betört üvegű ajtó fogadta tegnap reggel a szegedi Fidesz-iroda munkatársait, miután éjszaka egy egyelőre ismeretlen férfi beverte a bejáratot. A szegedi Fidesz közleményben reagált, amely szerint a választási eredménybe beletörődni képtelen, gyenge és vitaképtelen baloldalnak már csak az erőszak maradt – írja a Délmagyar.

Bartók Csaba, a Fidesz szegedi alapszervezetének elnöke azt mondta a lapnak, valószínű, hogy a parlamenti, Kossuth téren és Lánchídon történt események helyi szintű folytatása volt ez.

Hírdetés

A Jobbik megérti

Elítéljük a szegedi Fidesz-iroda megrongálását, mivel a bérlemény Szeged Megyei Jogú Város tulajdonát képezi. Szomorú tény, hogy feldühödött szegedi honfitársaink a túlórázás után így fejezték ki a kormányzati politikával szembeni ellenállásukat. Megértjük az elkeseredettséget és a reményvesztettséget is a rabszolgasorsra kényszerített helyi lakosok részéről – írja reagálásként a történtekre közleményében a Jobbik szegedi szervezete. Hozzáteszik, minden kormányellenes polgári engedetlenségi akciót és spontán demonstrációt támogatni fognak a jövőben is.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »