Felszállás előtt kapott ideg-összeroppanást egy pilóta

Felszállás előtt kapott ideg-összeroppanást egy pilóta

Az amerikai választásokról és válásáról beszélt, miközben könnyeivel küszködött. Leszállították a gépről.

A United Airlines női pilótája nem sokkal indulás előtt, késve jelent meg az Austin–Bergstrom nemzetközi reptérről San Franciscóba tartó gép fedélzetén.

Ahelyett, hogy egyenesen a pilótafülkébe ment volna, gyors közvélemény-kutatást tartott az utasok között, hogy átöltözzön-e munkaruhájába, vagy az éppen rajta lévő utcai ruha megfelel-e nekik. – Azt sem tudtuk, hogy mit csináljunk, de nem is volt idő reagálni, ugyanis a pilóta rögtön egy újabb monológba kezdett a hangosbemondón. Elmondta, hogy nem szavazott sem Donald Trumpra, sem Hillary Clintonra, mivel mindketten hazugok – mesélt az esetről az NBC-nek az egyik utas.

Hírdetés

A nő ezután a válását kezdte ecsetelni, azt, hogy milyen szörnyen érzi magát. Ezen a ponton az utasok fele ijedten leszaladt a gépről.

A zaklatott pilóta ezalatt tovább folytatta, most már könnyeivel küszködve, beszámolóját, amely egyre zavarosabb lett, így a United Airlines földi személyzete eltávolította a fedélzetről. Később a légitársaság közleményben tudatta, hogy egy másik pilóta vezette végül a gépet, és elnézést kért a kellemetlenségért.

A történet elején említett utas később a repülőtéren belefutott a valószínűleg ideg-összeroppanást szenvedő pilótába, aki nem győzött elnézést kérni tőle a történtekért.

A járat kétórás késéssel, de felszállt Austinból.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »