Felsülése után újra hazudozik a Fidesz

A Fidesz és a közpénzekkel kitömött pártsajtója még akkor sem képes elismerni, hogy lukra futott, amikor egyértelműen lelepleződnek. Minden valóságalapot nélkülöző vádaskodásai, majd a pofonnal felérő felsülésüket követően újabb képtelenségekkel állnak elő. Ez történt ma a Kovács Béláról terjesztett hazugságuk kapcsán is.

A Fidesszel ellentétben a Jobbik nem üzletelt soha oroszokkal, így soha sem fogadott el orosz pénzeket sem Kovács Bélán, sem másokon keresztül. Azt tanácsoljuk a Fidesznek, várják meg a bírósági ítéletet az EP-képviselő ügyében, amelyet a kormányzati felügyelet alatt álló ügyészség húzott el idáig, s amelynek már régen meg kellett volna születnie. Három év sem volt elegendő, hogy vádat emeljenek Kovács Béla ellen. Mindez a következőket veti fel: 1. három évig hagytak szabadlábon egy „kémet”, vagy az egész vád egy előre megtervezett, koncepciós lejárató akció volt a kormány lakájmédiájának közreműködésével.

Hírdetés

A Fidesz legutóbbi felsülése is megelőzhető lehetett volna, ha a kormánypropaganda nem épülne alapjaiban a hazugságokra. A Jobbik 2018-ban leváltja az arrogáns, hazug, velejéig korrupt kormányt, s egy biztonságos, élhető, igazságos és szabad országot fog építeni.

Jobbik Magyarországért Mozgalom


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »