Felrobbant a választási bomba: végleg megsemmisült a Jobbik

Felrobbant a választási bomba: végleg megsemmisült a Jobbik

Egészen megdöbbentő mélységekbe süllyedt Vona Gábor és díszes társulata. Itt és most még csak nem is a Janiczak Dávid Jobbik-alelnök nőkről tett, illetve közvetlen beosztottjának mondott szavaira gondolunk, ugyanis az a történet szinte eltörpül amellett, hogy a pártelnök kivel, kikkel is tart fenn kapcsolatot, sőt egyre inkább úgy tűnik, szoros barátságot.

Azzal a Musa Serdar Çelebivel, aki nemcsak a Szürke Farkasok nevű terrorszervezet tagja, hanem egyenesen a II. János Pál pápa elleni 1981-es merénylet vádlottja volt, úgy mint az összeesküvés központi alakja.

Ez pedig már nem intézhető el azzal, hogy Vona kocsijára Allahu Akbar kifejezést fest fel valaki, vagy hogy a Jobbik rendezvényein rendszeresen felhangzik a Müezzin, de azzal sem, hogy ott megjelennek valakik csadorba, burkába öltözve, íly módon hívva fel az egykori nemzeti párt figyelmét arra, hová is jutottak.

Márpedig azért kevés már ez a fajta kigúnyolás, parodizálás, mert ami most nyilvánosságot látott, az már nemzetbiztonsági kategória.

Mert mi történne ezek után, ha kormányra kerülne a Jobbik?

A Szürke Farkasok közül toboroznának fegyvereseket, hogy aztán segítségükkel rárontsanak a nemzetre?

Hírdetés

Ezek után már ez sem tűnik elképzelhetetlennek, ettől az egyre zavarosabb – vagy inkább nagyon is világosan politizáló? – társaságtól.

Zsenge ifjúkorában a Jobbik még Adventi fakereszteket állított szerte az országban, de hát Mirkóczkitól már tudjuk, az volt a nem igaz, a pápa merénylőivel való barátkozás pedig nyilvánvalóan az igazi Jobbik.

Ez ma már mindenki számára tiszta és világos.

Április 8-án arról is döntünk, akarjuk -e ezeket.

Juhász Attila

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »