Félnótások

Félnótások

Érpatak polgármestere felakasztotta Benjamin Netanjahut, és Simon Pereszt. Persze csak a bábujukat, az érintett kivégzettek ugyanis sajnálatos és gyáva (és persze fölöttébb jellemző) módon nem jelentek meg saját kivégzésükön.

Egy sima kötél általi kivégzés természetesen nem volt elegendő, egy szabadkőműves logóval felturbózott izraeli zászlót jelképező valamit is alaposan meg kellett taposnia ahhoz, hogy hiteles, és kellően erőteljes legyen a kis pörformansz.

Persze Végre, Valaki, Cselekedett! Orosz Mihály Zoltán legalább kimondta, ő meg merte tenni, odacsapott a zsidó államnak, meg ahová úgy általában köll, nem csak úgy a tévé előtt ordítozott az asszonynak. hogy aztán eddig és ne tovább.

Elképzelhetjük, ahogyan az izraeli kormány válságtanácskozásra ül össze, riadót ezúttal Érpatak és nem a Kasszám-rakéták miatt fújnak, Dániel Péter pedig nagy félelmében még messzebb menekül hazánktól.

Hírdetés

Ez azonban kevés! Ne dőljünk hátra az elért külpolitikai sikerek láttán, aknázzuk ki a benne rejlő lehetőségeket! Javasoljuk, hogy a faluban mindig legyen kéznél egy erős markos legény, aki az éppen aktuális külpolitikai rosszfiút megbotozhatná, esetleg a videón látható sipkáját láthatóan nem kellő szakértelemmel fejére húzó hóhér nemzet- és harczostárs jelképesen karóba húzhatná a globalizmust, egy vasszűzbe zárhatnánk az idegenszívűséget, vasbikával végeztethetnénk ki a hazaárulót, és felnégyeléssel büntethetnénk a korrupt politikust.

Egy mondatban összefoglalva a fentebb látottakat: Gyurcsány bezáratta, Orbán meg nem nyittatta ki az OPNI-t. Pedig igény volna rá.

(még mielőtt kérdésként felmerül: a Jobbegyenes szerkesztői azon a véleményen vannak, hogy a több mint 1000 polgári áldozat emléke (és a tömeggyilkosságok kivizsgálása) sokkal fontosabb annál, hogy bárki nevetséges, parodisztikus, magamutogató, kegyeletsértő módon tiltakozzon ellene. És talán itt lenne az ideje, hogy ne különböző injekciós, szatyros félnótásokat, önjelölt hóhérokat, verőlegényeket, nemzeti mázzal nyakon öntött giccset, vagy épp farsangi bohócként tomboló önfuttatókat éltessen a nemzeti oldal, hanem azokat, akik erre rá is szolgáltak.)


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »